Ne almalıyım karar veremıyorum

slm herkeze uzun zamandır bu siteyi takıp edıyorum herkezin bırbırıne yardım ettiğini görüyorum güzel dostluklar kurulduğuna şahit oluyorum.Umarım bana da yardımcı olursunuz vitesli motor hıc kullanmadım ama aklımda cbf 150 yada yenı cbr 125 dusunuyorum aslında asıl ıstedığım enduro ama onlarda cok pahalı butcemı asıyor yada bunun ıcın kanunı 150 cros cıkarmıs o mantıklı olurmu onuda bılmıyorum.bu arada boyum 1 85.

şimdiden herkese tesekkurler

ben sana ybr 125 öneririm. cbr 125 e bindim.daha yolculuğa yarım saat önce başlamama rağmen ne belim kaldı nede bonum..manevrası hiç iyi değil

KARDEŞİM YENİ CBR 125 e verecek kadar paran varsa bende onu alma.
Gİt Hyosung Gt250R Al hem boyu boyuna uygun olur hemde saglam tipli güzel bi makine..

boyum 1 85 olduğu ıcın ybr cok kucuk kalıyor altımda o yuzden cbr yada cbf ye yoneldım ama bu arada yenı baslıcam ıcın 250 cc bana urkutucu gelıyor bılmıyorum kanunı 150 cros nasıldır sızce durmadan arza yaparmı

boyum 1 85 olduğu ıcın ybr cok kucuk kalıyor altımda o yuzden cbr yada cbf ye yoneldım ama bu arada yenı baslıcam ıcın 250 cc bana urkutucu gelıyor bılmıyorum kanunı 150 cros nasıldır sızce durmadan arza yaparmı

kardeşim ama (cbr) ybr ve cbf ye göre daha ufak kasa küçücük duruyor altında. ama cbf iri motor çok güzel makine sana uyar..

Tarzına göre yeni Cbr 125 ya da Cbf 150 alabilirsin. İkisi de Honda ikiside kalite. Ben şimdi alacak olsam Cbr alırdım.

ıkıncı elde de para etmelı daha sonra buyutmek ısteyecegımden emınım cunku o yuzden cbf 150 yada cbr 125 daha mantıklı gelıyor ama hangısı ona karar vermek cok zor.ama fıyatlar dusmusken bır an once karar versem ıyı olucak sanırım

kh1

Cbr125 ile metehan abinin fotografını gördüm öyle pekte ufak kalmıyor.

evet yenı cbr epey buyuk duruyor bıde canlı gorebılsek yada daha net fotolar gorebılsek yenı alan arkadaşlar yüklerse ınsallah..

kh1

ikiside farklı motorlar...
cbf daha rahattır gerekirse uzun yolada gelir...
cbr daha yorucu bir alet uzun yolda baya bir yorulursun...
kullanım amacını sölersen daha çok yardımcı olabiliriz.

aslında enduro düşünüyorum demişsin.

bu durumda kesinlikle CBF 150 almalısın . hem satarken hızlı ve zarar etmeden satarsın . kullanımı kolay rahat makinadır. dağ taş gezersin. ilerde de bir BMW F650 gs ya da Honda Transalp e geçersin zaten . CBR 125 ne tarz olarak ne de rahatlık olarak, verimlilik olarak senin istediğin bir motor değil .

Aşağıdaki gibi koruma demirleri yaparsın çanta olayına girersin sonra dağ taş toprak gezersin :cat:

cbf150yanantaqa1.jpg

CBF-150 çok güzel makina. Fiyatları da düşürmüşler arkadaşım söyledi. (Mondial sağlam girince :) ) Tam vakti bence.

Kanuni alırsan eğer yeni bir tarz motoru var cbf 150 gibi
özelliği tümseklerden falan etkilenmiyo süper tasarlamışlar Kanuni PUMA 150
bi bak istersen

hepinize tsk ederım arkadaşlar aklım cok karısık ama karar vermemde buyuk yardımlarınızın olacagına eminim..goodslife ve emocan arkadaşım doğru tespitlerde bulunmuşlar.aslında racıng tarz pek sevmiyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar