Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ben sert ve nüanslı konuşan fakat kibarlığını koruyan abilere bayılırım kesinlikle dürüst olurlar sizdede bunu gördüm.
sensey bende gerçek motosikletçi abilerimi tenzi ederek o marka fanatikliğini gördüm ve anladımki masai grand eagle250 bana göre bir motor.
motor bilgilerini okudum ama sanki 235cc benim gibi yeni başlayan bi motosikletçiye çok sen ne dersin başarabilirmiyim acaba.bide motor bilgilerinin haricinde bana motosikleti tanıtabilirmisin.
cruiser tarzı motorlarda başlangıç cc si 600 bile olabilir.Burda önemli olan ayaklarınızın yere tam basması ve ayaklarınızın motosiklet ağırlığı ile vucudunuzu rahatça taşıyabilmesidir. Bunuda ileri geri motosikleti ittirerek anlayabilirsiniz. Her ne kadar cruiser tarzı motorlar diğerlerinden daha ağırolsalarda (aynı cc için) yere daha yakın olmalarından dolayı yukarda anlatılanlar daha rahat yapılır.
Extreme bir vucudunuz yoksa rahatça Grand eagle a hakim olabilirsiniz. Motoru kısaca özet geçmek gerekirse kronik bir rahatsızlığı yok. Servisinden dolayı (tüm suzuki servisleri) diğer çinlilerden çok daha iyi. Ben yaklaşık 10000 km 1 yıl kullandım devamlı artçılıydım herhangibir sorun çıkarmadı (sadece bir kere akü şarj dinamosundan dolayı aküsel bir problem çıktı) 90 km civarından sonra titreşim fazla. Ama grand eagle diğer çinliler gibi düşen civata gevşeyen vida görmedim. Daha fazla bilgi motosiklet modelleri bölümünde ilgili başlıkta.
Ha suzuki intruder c800(VL800) / m800 alacak kadar paran ve tecrüben varsa tabiki gidip onları al. Ama şartlar uygun değilse çinliler arasında seöim yapacaksan kesinlike grand eagle ı al derim.