Yeni profil resmin hayırlı olsun paşamAlemlerin Rabbi bana öyle bir yetenek vermiş ki konu başlığını okuduğum an kimin yazdığını tahmin edebiliyorum.
Estağfurullah ne terfisi? Bilakis daha geriye gittikYeni profil resmin hayırlı olsun paşam
Paşalıktan terfi etmişsiniz
Yahu benzin parası hiç hesaplamayalım; İstanbul'dayım, toplu taşıma daha pahalı. Motosiklet 6L yaksa bile toplu taşımadan ucuza geliyor. (Otopark parası verilmediği varsayılmıştır...) Geçen başka bir mesajda hesap yapmıştım, güncel fiyatlara benim DL650 ile 1 bilet = 14km.
Nc motorlu goldwing olmaz çünkü goldwing 6 silindirlidir. Goldwing kasasına nc motoru takarsan nc motorlu ve goldwing kasalı motosiklet yapmış olursun. ama goldwing olmaz. Nc motorlu goldwing var mıdır. Yoktur. Neden? Çünkü goldwing 6 silindirlidir.Yap bu şekilde motoru Africa Twin fiyatına koy kapış kapış gider
Goldwing malum zengin motoru 2.5k fiyata dayanmış
Uygun fiyatlı goldwing olsa fena mı olur?
O sebeble fiyatı da uçuk ama ulaşılabilir değilNc motorlu goldwing olmaz çünkü goldwing 6 silindirlidir. Goldwing kasasına nc motoru takarsan nc motorlu ve goldwing kasalı motosiklet yapmış olursun. ama goldwing olmaz. Nc motorlu goldwing var mıdır. Yoktur. Neden? Çünkü goldwing 6 silindirlidir.
Fiyatının uçuk olmasının sebebi sizce fazladan 2 silindir mi?O sebeble fiyatı da uçuk ama ulaşılabilir değil
Normal sıralı olsa yürümezdi bu kasa... CB- CBX tarzında...1980lerin başında 500 cc çift silindir Honda GL500 Silver Wing Interstate varmış tam olarak bu amaca hizmet eden.
![]()
NC 750 zaten 750cc commuter. Onun olayı o.Nc çok güzel motor ama görünüş zayıf, birileri Honda'yı kendine getirmesi lazım, yani NC750 gibi dünya harikası bir motor yapıyorsun ama biraz da karizma görünsün diye rütuş yapmıyorsun.
sanki 150cc commuter yapıyorsun, o tip ne öyle? benelli kadar olamayan Honda, Trk 502 gibi bir şey yap gitsin, yani Cbf 150 gibi görünen 750cc yapmışsın, çok beğenip sırf görüntüsü yüzünden farklı modellere bakanlar vardır eminim.