nc 750x dct ilk motorum

Merabalar. istanbuldan selamlar.yaşım 35, iki çocuk babasıyım Yoğun trafikden kurtulmak için 4 tekerden 2 tekere terfi ettim.
37LI.jpg

Hayırlı olsun bu motorun otomatik olduğunu duyunca vaaay beee demiştim

Teşekküler arkadaşlar. olanın tekeri düz basın. olmayana Allah gönlündekini nasip etsin

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun. :)

Belki biraz büyük motorla başlamakla hata yapmış olabilirsiniz ama dikkatli ve temkinli sürüş yaptığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum. Tekeriniz düz bassın efendim.

Hayırlı olsun, ben de bunun düz viteslisini hayal ediyorum. Yalnız biraz hızlı bir giriş olmuş, çok dikkatli sürün. Gücü fazla olmasa da alt devirlerde torku çok yüksek bir motor olduğundan gazı dikkatli açın. Antreman yapmadan trafiğe dalmayın.

abi naptın sen!!! ilk motor derken ???
hayırlı uğurlu olsun.
Naçizane tavsiyeler: Eğitim almadıysanız, profosynel bir eğitim alın. Ekipmansız binmeyin, trafiğe çıkmadan boş bir alanda motorun gaz ve fren tepkisini anlamaya çalışın. motora alışıncaya kadar artçı almayın derim.

hayırlı olsun öncelıkle

ılk motor için ehlıyet durumunuz nedir. enfazla a2 alabılırsınız bu makıne için yeterli olmuyor bildiğim kadarıyla...

Yaş 24 üstü ise A alabiliyor direk. 35 yaşındaymış zaten arkadaş. Sorun yok yani.

İlk motor için biraz fazla olmuş olsa da, hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, sıfır mı aldınız 2. el mi?

ikinci el aldım. teşekküler.
Eğitmenden ders aldım 10 saat kadar hocanın tavsiyesiyle bunu aldım. iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. şimdilik evin etrafında ufak ufak turluyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

abi naptın sen!!! ilk motor derken ???
hayırlı uğurlu olsun.
Naçizane tavsiyeler: Eğitim almadıysanız, profosynel bir eğitim alın. Ekipmansız binmeyin, trafiğe çıkmadan boş bir alanda motorun gaz ve fren tepkisini anlamaya çalışın. motora alışıncaya kadar artçı almayın derim.

Tam dediğiniz gibi yapıyorum. iyi bir ekipman aldım sonra 10 saatlik birebir eğtim aldım. şu an da evin etrafı benim orası çok sakindir ufak ufak turluyorum. artçı ile pek işim olmaz kendimi anca götürüyorum. teşekküler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

Honda marmara servis için bir fikri olan var mı? iyimidir? güvenle motoru bırakabilirmiyim . bilgisi olan yardım etsin lütfen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

Yaş 24 üstü ise A alabiliyor direk. 35 yaşındaymış zaten arkadaş. Sorun yok yani.

İlk motor için biraz fazla olmuş olsa da, hayırlı olsun.
evet üstüne çıkınca fark ettim hakikaten büyük ama otomatik olması işi çok kolaylaştırdı. vites ve debriyajla boğuşmadığım için dikkatimi daha çok yola verebiliyorum. teşekkürler kardesim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar