nba şampiyonu kim olur

evet arkadaşlar dallas çok zorlu bi konferans finalinde sunsı 4-3 le geçti miamide detroiti 4-2 ile sizce kim olur şampiyon:) ben nekadar dallası sevmesemde bu sene gerçekten iyi oynadılar s.a spursu elediler aslında hakediyorlar ama shaq ı tutamıcakları kesin avery johnson bi çözüm bulmasza miami alır diyorum4-2

NBA değil de Galatasaray son maçta nasıl aldı ama şampiyonluğu :queen:

Merak ettimde soriim bari. amerikada kaç kişi Türkiye liginin şampiyonunu bilir, onu boşver başkentini bilir , yada bizim arap olmadığımızı. Biz amerika basketbol liginde oynayan oyuncularımızla gurur duyarızda. Kaç tane coni Türkiyede oynayan basketçisiyle gurur duyar.

Hiç "Oktay Sinanoğlu" nu okudunuzmu.

Efendim duyamadım...

Hocam bi kere Alman dehası Nowitzki war Dallasta, O adamı özel olarak üretmişler gibi bi his oluşuyo benim içimde hep izlerken, Miami'de de Shaq gibi bi dev war pota altında. Ben Dallas götürür kanaatindeyim. Ama gönlüm Miami ile. 4-3 Dallas

akalteke ne demeye calıstınız hocam. Açmıcazmı NBA dE kim sampiyon olur diye başlık ??
bEN merak ediyorum, hastasıyım Dirk ün. Ama adam alman ???

Oktay sinanoğlu war, Soner Yalcın war, en kralıda Aytunc Altındal war. bunları okudunusmu ? Duyamadım ?

Son düzenleme:
akalteke' Alıntı:
Merak ettimde soriim bari. amerikada kaç kişi Türkiye liginin şampiyonunu bilir, onu boşver başkentini bilir , yada bizim arap olmadığımızı. Biz amerika basketbol liginde oynayan oyuncularımızla gurur duyarızda. Kaç tane coni Türkiyede oynayan basketçisiyle gurur duyar.

Hiç "Oktay Sinanoğlu" nu okudunuzmu.

Efendim duyamadım...
okuduk hocam okuduk merak etme sen ,elin amerikalısıda biliyor okuru,türkooğlunu hatta mirsadı bile unutamayanlar var bak engin atsür diye bi yıldızımızda geliyor için rahat olsun,ama şimdi konumuz nba burda bu yorum çok abest kaçar

dirk 16 sayıda kalmış aslında iyi tutmuşlar ama terry azıtmış 32 sayı ole böle değil çok süoriz oldu bakalım dallas 2. macıda alabilirse çok deli olur seri

Son düzenleme:
hedowich' Alıntı:
evet arkadaşlar dallas çok zorlu bi konferans finalinde sunsı 4-3 le geçti miamide detroiti 4-2 ile sizce kim olur şampiyon:) ben nekadar dallası sevmesemde bu sene gerçekten iyi oynadılar s.a spursu elediler aslında hakediyorlar ama shaq ı tutamıcakları kesin avery johnson bi çözüm bulmasza miami alır diyorum4-2
ve şampiyon miami çok heyecanlı bi final oldu 2-0 dan 4-2 miami büyük iş başardı:)

mostwanted_57' Alıntı:
shaq 1 numara. miami heat alır :cat:

ben demiştim :bounce:

maçlar çok zevkliydi :flower:

bence dwayne wade olmasa bu şampiyonlukda olmazdı :cat:

wade_dunk.jpg

7197.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar