Nazilli' den Selamlar.

Merhaba motorcu abilerim, kardeşlerim ben Nazilli' den melih 20 yaşındayım ehliyetimi 2 hafta önce aldım.

Allah nasip ederse yaza doğru ilk motorumu alarak aranıza katılacağım.Yeni üye olmama rağmen yaklaşık 2 yıldır takip etmekteyim.

Denizlide üniversite okuyorum, arkadaşlarla tanışmak isterim.:)

Hoşgeldiniz, Denizli'de takılmak için topluluk arıyorsanız grubumuz herkese açık. Aynı zamanda Nazilli'de de kardeş grubumuz var :)

Tekeriniz daima düz bassın. :rendeer:

Teşekkürler arkadaşlar motorumu alır almaz size katılıcam inşallah.:)

Hoşgeldin,Nazilli densin demek ha orda Motonaz var bilir misin??

Hoşbulduk, geçen forumda gezi bölümünde bir kaç fotoğraf görmüştüm motonaz falan diye kamp falan yapmışlar çok güzeldi, başka bilgim yok.:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:44 ----------

Motosikletini almadan gelip tecrübeli abilerimizden de bilgi alabilirsin. Tanıdık birçok motosiklet de oluyor çevrede.

Peki dostum nerede toplanıyorsunuz, belli bir zamanı var mı müsait olduğum zaman gelip tanışmak isterim.:flower:

mLh

Ahaa bir adaş kestirdim gözüme :bounce: hemide kader ortağı :cherry: motürsüüzz :cherry:
Şimdilik hoşgeldin adaşş :rendeer:

Ahaa bir adaş kestirdim gözüme :bounce: hemide kader ortağı :cherry: motürsüüzz :cherry:
Şimdilik hoşgeldin adaşş :rendeer:

Memnun oldum adaş :cherry: En yakın zamanda gönlünden geçen motora kavuşursun inşallah.:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar