Sağolda , ergunz denen eleman bana mı dedi o lafı ?
Kask takmak çok önemli fullface olması daha da önemli çünkü bugün kaza yaptım motorla hız yapayım derken kaydırdım motoru ve otobüsün altına giriyodum tabi kafamı da çarptım ama kask olduğu için neredeyse hissetmedim bile neyse otobüsten indiler beni kaldırdılar falan yavaş yavaş geldim eve.
ergunz denen eleman bana mı dedi o lafı ?
En fazla ölürmüş. Ne demek bu ya. Yaşamak bu kadar güzelken.
Cuma namazına gidecek kadar insan olan bu insan ne diyorsun sen yaaar:
:
Arkadaşlar cuma namazı çıkışı caminin bahçesine park etmiş olan bi motosiklet kullanıcısnın namaz çıkışı motora korumasız olarak bindiğini gördüğümde aramızda aynen şu diyalog geçti...(üstündede sadece ince kısa kollu bi gömlek , pantolon ve sıradan bi ayakkabı vardı)
Ben: Arkadaşım bu kafana taktığın kaskmı yahu bu senin kafa bölgeni türlü tehlikelerden koruyomu...
Malum Kişi : Bana yetiyo bu havada başka ne takıcam...motorun bagaj kısmına sadece bu sığıyo zaten..
Ben: genellikle ben fullface bi kask takıyorum sanada öneririm...sığmıyosa en fazla elinde taşırsın ne olucak...
Malum Kişi: Yahu ne gerek var zaten kısa mesafeye gidiyorum...
Ben: Ne kadar kısa mesafe gidiyosun bende hergün işyerime en fazla 10 km geliyorum ama full koruma giyiniyorum bi kaza yapsan seni ne koruyacak...
Malum Kişi: Amaaaan bu havada o kadar kıyafet giyilirmi bi saat , o kadar uğraşıcaksam motora niye biniyorum...
Ben: Peki bi kaza yapsan ne olacak seni ne koyuyacak...
Malum Kişi: En fazla ölürüm...:cyclopsan
yorumu size bırakıyorum...
Mete-Han:queen:
sana Nazi Kaskı takıp Rus müfrezesinin üzerine sürmek lazım
Biz MTM olarak karar verdik, seni Nazilere vereceğiz. Arian olacaksın olm düşünsene:queen:
doğal seleksiyonu görev başına geçtiği zaman bu ve bunun gibi arkadaşlar hakettikleri cevabı nasıl olsa alacaklar.
...
kanka noluyo size anlamadım...bu diyalog çok garip bişey değil...buna benzer binlerce tip var...yani gereksiz bir başlık olmuş...çok paylaşımcı oldunuz başıma he...artık seni tanıyamıyorum...geçen sene öylesine belli bir kaç şeye bakan kankilerim birden sitenin en sosyal elemanı oldular...
![]()
...amacım yeni nesile bilinçsiz bi motosikletçi öngörüsü bırakıcağımıza elimizden geldiğince kendi çapımızda; bilinçli motosikletin ne olduğunu bilen...üstüne binerken bisiklete bindiğinden farklı kıyafetler giyilmesinin zorunlu olduğu bir taşıt olduğunun kafalarına kazınmasını sağlamaktır...:
Nazi Kaskı tabir edilen kask, giyilmeye başladıktan bir süre sonra kişide değişimlere neden olur.
Beyindeki ilkel dürtü mekanizmasının kontrol merkezi olan LİMBİK sistemi uyarır. Bu sistem akıl melekelerini sıfırlayarak en temel ilkel dürtülerimizi harekete geçirir. (Örneğin biriyle neredeyse dövüşecek kadar sinirlendiğiniz an Limbik Sistemin esirisinizdir.)
Böylelikle Akıl ve Düşünce ikinci plana itilir. Adeta sarhoşluk durumunda görülen Deli Cesareti, Kral Duygusu vs. oluşur.
Bu yüzden Dünya Diş Hekimlerinin Tavsiyesi Sansodin kullanın bence
Nazi kaskı Faşizmin II. Dünya Savaşı sonunda Yasaklanmıştır :queen:
ben VOLTRAN olucam abi...epmeğimle
oynama...güç kalkanlarımı çalıştırıcam...zira hepsi pas tuttu...:queen:
Burak sen bilo ve ben Voltranı oluşturucaz...hazırmıyız...Şimdi ben Voltranın beyni olursam...sizde kendinize bir yer bulun alt gövdede....![]()
Malum Kişi: En fazla ölürüm...:cyclopsan