- Konu Yazar
Arkadaşlar cuma namazı çıkışı caminin bahçesine park etmiş olan bi motosiklet kullanıcısnın namaz çıkışı motora korumasız olarak bindiğini gördüğümde aramızda aynen şu diyalog geçti...(üstündede sadece ince kısa kollu bi gömlek , pantolon ve sıradan bi ayakkabı vardı)
Ben: Arkadaşım bu kafana taktığın kaskmı yahu bu senin kafa bölgeni türlü tehlikelerden koruyomu...
Malum Kişi : Bana yetiyo bu havada başka ne takıcam...motorun bagaj kısmına sadece bu sığıyo zaten..
Ben: genellikle ben fullface bi kask takıyorum sanada öneririm...sığmıyosa en fazla elinde taşırsın ne olucak...
Malum Kişi: Yahu ne gerek var zaten kısa mesafeye gidiyorum...
Ben: Ne kadar kısa mesafe gidiyosun bende hergün işyerime en fazla 10 km geliyorum ama full koruma giyiniyorum bi kaza yapsan seni ne koruyacak...
Malum Kişi: Amaaaan bu havada o kadar kıyafet giyilirmi bi saat , o kadar uğraşıcaksam motora niye biniyorum...
Ben: Peki bi kaza yapsan ne olacak seni ne koyuyacak...
Malum Kişi: En fazla ölürüm...:cyclopsan
yorumu size bırakıyorum...
Ben: Arkadaşım bu kafana taktığın kaskmı yahu bu senin kafa bölgeni türlü tehlikelerden koruyomu...
Malum Kişi : Bana yetiyo bu havada başka ne takıcam...motorun bagaj kısmına sadece bu sığıyo zaten..
Ben: genellikle ben fullface bi kask takıyorum sanada öneririm...sığmıyosa en fazla elinde taşırsın ne olucak...
Malum Kişi: Yahu ne gerek var zaten kısa mesafeye gidiyorum...
Ben: Ne kadar kısa mesafe gidiyosun bende hergün işyerime en fazla 10 km geliyorum ama full koruma giyiniyorum bi kaza yapsan seni ne koruyacak...
Malum Kişi: Amaaaan bu havada o kadar kıyafet giyilirmi bi saat , o kadar uğraşıcaksam motora niye biniyorum...
Ben: Peki bi kaza yapsan ne olacak seni ne koyuyacak...
Malum Kişi: En fazla ölürüm...:cyclopsan
yorumu size bırakıyorum...