Nazi Kaskı

GgTmqC.gif

Nazi kaskına alternatif

Arkadaşım nazi kaskı sadece cezadan korur. Soğuktan yüzün, gözün donacak ayrıca ve bu hafife alınacak bi durum değil yüz felcine kadar gidebilir. Bence kaskını taşımaya devam et.

dostum bende bir kask var, baret gibi kafama geçirip çarşıya gidiyorum. bildiğin baret tarzinda kask.

aha da resmi. hatta bir kısmı kırık. şapka gibi giyip çıkmalık. senin ilacın bu.

Yanlış anlama da bu kask zaten sadece birkez lazım olan birşey o zamanda kafanda olmasını istersin. Bence kapalı kaskini kullanmaya devam et bu işin şakası yok

şöyle birşey verelim abime , kılcal çiziikleri hatta kılcal değil baya baya boyası kalkmış tepesinin . hanım kaldırıp atmıs bir köşeye ondan ötürü . darbesiz zaten darbeli olsa ölmüştüm :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İpli kask kılıfları var, kasklık yeri olan çantalar var. Benim üretebildiğim tek alternatifler bu oldu...

hayret kimse yazmamış!
bisiklet kaskı
hem çevreci de görünürsün.
ama bence en iyi alternatif öneri, rayban gözlük mesajı idi.

Bak bu uhrevi olarak da korur, bunu takıp bir de fatiha oku, çık yola, küllüm bişey olmaz harbi.:mrgreen:

Şakası bi yana, hakikaten bizi dinlemeyeceksen hiç değilse şu haşmet'in önerdiklerinden al, yine de nazi tasından evladır. Tabii yüz üstü düşersen o suratı nasıl toplatırsın bilemem. Onu da sen düşün. hep biz mi düşünüp tavsiye verecez yahu.:cherry:

Bak bu da benim önerim, 3 gulhuvallah 1 elhamla beraber kullanacan ama yoksa iş görmez.:wiinkk::king::bounce:
nQ7b9g.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Dinlememe durumu değil; zaten fikir istediğim için alternatif soruyorm :flower:

hasmet in attıkları çantaya da sığar; ama bana nazi kaskıdan çok farklı gelmedi, klasik nazi kaskının yanlarının 1 parmak aşağıda olanı.

Kaskı çantaya arkadan monte etmeyi yarayacak bir aparat var mı?

dipnot: muskaya içim ısındı, rayban gözlük pahalı.

Mesela görseldeki kask aparatının normal çantaya monte edilebilir versiyonu olsa çok iyi olur

HTB1EKGtKAOWBuNjSsppq6xPgpXaq.jpg

EA104B-Sirt-Cantasi-Kask-alabili_50238_2.jpg

Siz tam ne istiyorsunuz? Ufak tefek kask diyorsanız hasmet'in dediğinden başka alternatif yok. Katlanır full face üretilmedi henüz. Yok, full face'i nasıl rahat taşırım diyorsanız o ayrı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasmet in attıkları çantaya da sığar; ama bana nazi kaskıdan çok farklı gelmedi, klasik nazi kaskının yanlarının 1 parmak aşağıda olanı.
DOT sertifikası için o bir parmak olmazsa olmaz olabilir. Eğer öyleyse de kaza anında önemi büyük olabilir. Araştırma ve istatistikler kullanılarak bilimsel yöntemlerle ortaya çıkmış güvenilir standartlardan biri DOT.

Eğer taşıma yönüyle çok farkı olmayacaksa, kaskın kaza anında işini düzgün yapması gibi bir kaygınız da varsa, adamakıllı sertifikalı bir kask edinin bence.

bari halfface al .. yüzüne gözüne börtü böcek girer taş gelir kaza yaparsın .. başıma bir kere geldi harfiyat kamyonundan bir taş sekti tam vizöre pat diye çok sert ses geldi hissettim resmen kaskda titreşim oldu vizörede zarar verdi.. o an dedim kafada kask olmasa göz gitmişdi..

Motosikleti
D400
Arkadaşlar tekrar teşekkürler.

Belirttiğim gibi ve çoğunluğun anlamak istememediği gibi zaten full face kask kullanıyorum.

Bir konuda desteğe ihtiyacm vardı mesajların %90 ı alakasızdı.

Alacağım şeyi buldum, hadi eyw :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar