Nazar Değdi Arkadaş :D

Bugün eve geldim, motosikleti koyduğum yer kaldırım içinde bahçe gibi bir yer ve bir komşunun da mobiletimsi cup gibi bir motosikleti var. Benim geçtiğim yola çok yakın koymaya başladı bir süredir, saydım bir,iki... hadi dedim üçüncüye kapısını çalarım. Bugün de geçtiğim yolu tamamen kapatmış, rampa aşağı geri gelirken ön tekere fazla ağırlık geldi ve gidon sola kapanınca dengem bozuldu motor sağa doğru giderken tam yakaladığım yerde koruma demirinin altı kaldırıma çarptı ::rantinp: Toplandım hemen, sinirle bir daha düşürmeyeyim diye üzerinden inip ittirerek park ettim. Bizimkiler zaten uyarmışlar: "Oğlanın geçtiği yola koyuyormuşsun, çekip duruyormuş senin motosikleti" diye. Be adam, bunun üzerine yolu tam kapatacak şekilde koyup beni aradan dereden geçmek zorunda bırakmak neden :jocolor: İzmir MT toplantısından döndüm, motosiklet yeni gibi dediniz de nazar mı değdirdiniz arkadaş :cherry: Neyse, komşuyu görme zamanım gelmiş ::facepalm::

Super Moderator
Gece bujisini sökersen, bir daha oraya bırakmayacaktır.:flower:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
geçmiş olsun kardeşim :/ ben seni toplantıda gördüm mü ya hatırlamadım.

Tekirdag mt toplanip geliyoruz kardes mt ye destek olarak. Hic esek sudan gelmis gitmis dinlemiyoruz ibretlik komsu dayagi atiyoruz. Bunuda butun sosyal medyada paylasiyoruz atin intikami diye ki artik varligimiz fark edilsin:cat:

Bizim insanımızın kabalığı ve bencilliğine güzel bir örnek.

Bana bi imkan ver direk çaldırayım o hain komşunun motorunu :wiinkk: Şaka bi yana motor kullanan davar da çok var memleketimde, işte bunlar hep 4 teker kafası :mrgreen:

Bizim binanın ortak garajında da sözüm ona bir çopırcı benim motorun yanına sıfır yanaşmış ön sol sinyal yuvasından çıkmış ön tekerlek çamurluğunu çizmiş. Çok özenip baktığı bir motor yakında dot 3 onu bekliyorr.
Tavsiye ederimm

kardeşim lastiğinin havasını indir. ön tekerin kini indir. böylece motora zarar vermemiş olursun. oda anlar artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar