TATLIHIZ Katılım 20 Nis 2012 Mesajlar 3,989 19 Ocak 2013 Konu Yazar #1 Merhaba arkadaslar az önce pirana evoque 4.3 navigasyon aldım fakat.. Söyle bi sorunum var.. ben manisadayım ankarada gösteriyor.. ve gps sinyali bekleniyor diyor fakat bulamıyor yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba arkadaslar az önce pirana evoque 4.3 navigasyon aldım fakat.. Söyle bi sorunum var.. ben manisadayım ankarada gösteriyor.. ve gps sinyali bekleniyor diyor fakat bulamıyor yardımcı olabilirmisiniz?
McWarnaly Katılım 4 Kas 2009 Mesajlar 1,342 19 Ocak 2013 #3 arkadasim sabit sekilde uzun bi sure bekle sinyal gelir.bazen 10 dakika geciyor merak etme.Ama acik alanda olmalisin.
arkadasim sabit sekilde uzun bi sure bekle sinyal gelir.bazen 10 dakika geciyor merak etme.Ama acik alanda olmalisin.
TATLIHIZ Katılım 20 Nis 2012 Mesajlar 3,989 19 Ocak 2013 Konu Yazar #4 Arkadaslar. aldıgım navigasyon sorunlu cıktı malesef geri verip navitech primo aldım.. Bu arada balkonda 15 dk bekledim gelmedi.. yarın primo ya bakıcam 5 dk de 3 tane buldu ..sarjı bitti
Arkadaslar. aldıgım navigasyon sorunlu cıktı malesef geri verip navitech primo aldım.. Bu arada balkonda 15 dk bekledim gelmedi.. yarın primo ya bakıcam 5 dk de 3 tane buldu ..sarjı bitti