Navigasyon cihazı önerisi

Ben herhalde arama özürlüyüm.
İstediğim sonuçları göremedim yada forum içinde.

Arabam için bir navigasyon cihazı almak istiyorum ama çeşit çeşit elli bin çeşit te özelliği olan cihazların içinden çıkamadım.

150-200 tl arası AV* (bir geri vites kamerası ile ayrıca park sensörü takmak için tamponu delik deşik etmeden park için gerekli kolaylığı sağlamak istiyorum) çıkışıda olan garantisi yurt içinde olan (gördümki garantisi yurt dışında yapılabilir olanlar var) bir cihaz arıyorum.

Kullandığınız ve memnun kaldığınız bir cihaz önerisi verirseniz sevinirim.

Ekran büyüklüğü çok önemli değil gibi geliyor ama çok küçük olmasa iyi olur tabi birde Bluetooth varsada tadından yinmez :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ayrıyetten bir navigasyon cihazı taşımaya gerek duymadığımdan navigasyonlu bir cep telefonu aldım.Samsung wave2 var.Navigasyonu gerçekten çok başarılı.

Ben ayrıyetten bir navigasyon cihazı taşımaya gerek duymadığımdan navigasyonlu bir cep telefonu aldım.Samsung wave2 var.Navigasyonu gerçekten çok başarılı.

Ben de kullanıyorum motosiklette :) istanbulda hiç bilmediğiniz bir yerdeyseniz nimet gerçekten navigasyon olayı.

AV girişi/çıkışı işi bozuyor ben aşağıdakileri ( Nitro - Avatar ) araçta ve motorda kullanıyorum valla heryeri buluyorum...

http://www.ucuzu.com/gps-c3548/piranha/?gclid=CPLw84z_0qgCFYlN3godUz6Vhw

http://www.ucuzu.com/gps-c3548/piranha/nitro-p43332703/ozellikler.html

Önerilerin için sağol AVATAR iyi bir alete benziyor ama 322 lira.

Benim bulduğum bir tane var ama bunlarda sanırım Türkiye içi garanti yok.

Kablosuz geri vites kamerası ekleyince 290 tl yapıyor ama garanti olayı düşündürüyor . Ürün bu --> TIKLA

Sizler ne dersiniz bunun için ?
Bu aletlere kendimiz yazılım atabiliyoruz herhalde ?

bu navigasyon cihazları radarı önceden bildiriyomuş ve sizde hızınızı o arada azaltıp trafikten ceza yemiyomuşsunuz,böyle bişey duydum doğrumudur arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim :silent:

bu navigasyon cihazları radarı önceden bildiriyomuş ve sizde hızınızı o arada azaltıp trafikten ceza yemiyomuşsunuz,böyle bişey duydum doğrumudur arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim :silent:

ona radar demiyelim de kameralı trafik ışıklarını uyarıyor diyelim...

Tanımlı ESD kameralarını uyarıyor. Diğer radarları önceden tespit eden başka cihazlar var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Benim telefonda kullandığım route66 navigasyon yazılımnda 1 sene bedava hız kamerası uyarısı var.Ama süresi bittiğinde her sene 7 dolar gibi bi fiyata tekrar 1 senelik satın alabiliyorum.Sabit kameralı radarları uyarıyo sadece.Gezici radarlar için bir uyarı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar