Nasipte Repsol 1000RR varmış:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deli makinedir,yol lazım bu kerataya neyseki İzmirimiz'de 2 tane otoban var:p Dur şu keratayı bi test edeyim yaw :pbeğenirsem alırım güzel kerata:p

bu motor senın olsun ızmır korfezıne ayağıma ınnovayı bağlayıp atlıcam kendımı...

Hayırlı olsun.Fotograflar yakıyor yanlız dikkatli kullanmak lazım 1000cc makina. :)

2007'de repsol yokki... :p

Ayrıca 299'dan sonra hızı göstermiyor nasıl ölçmüş acaba? :mrgreen:

aynen:cat: bu motor 315 yokuş aşağımı görmüş acaba:mrgreen: 315 vursun gelsin bide bana öpücük kondursun:p hatta 310 vursun hehe:rendeer:

o vasco hayırlı olsun, sehpan yerden kalkmasın, keyifli oturuşlar dilerim,

aman vitese takma şimdilik, biz gelir yanına park eder, senin için grup oturuşu çalışırız

o vasco hayırlı olsun, sehpan yerden kalkmasın, keyifli oturuşlar dilerim,

aman vitese takma şimdilik, biz gelir yanına park eder, senin için grup oturuşu çalışırız

oturuş pozisyonları bizi bozar mustafa abi :p Ben şey düşünüyorum hani topcase yapsam mı arkasına :queen: senin motorada takmışken bi örnek alayım senden takalım repsolede :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence bu cümleyi düzeltelim :p "Herkese gönlündeki motoru versin" diyelim, zira 1000RR ve türevleri bana göre saçma motorlar :cherry:

bravo aynen katılıyorum:cherry: enduro forever:queen:

tabi tabi örnek al doğaçlama bişi yapalım sana, murat abinden de esinlenip sisi bar da takarız, alper abinden de örnek alıp motor koruma demiri yaparız, çiçek gibin yaparız repsolünü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar