nasıl yaaaaaa?? ducati mi??

ne yani siz şimdi bana duccatinin motor olduğunu mu söylüyorsunuz??? aman tanrım!!! ya ben hayatımda bu kadar iğrenç bir motor daha görmedim.. adamlar yalnızca tasarımına uğraşıyorlar!!! racing motorundan bile cruiser sesi geliyor!!! inanmıyorum size!

Cruiser sesi mi?
Sen ducatinin sesini başka bir araca benzetiyorsan bu konudan pek anlamıyorsun demektir dostum :cherry: Kabul et performans olarak japolar gibi değilse de dizaynı italyan ve çok farklı teknoloji ve inanılmaz kamyon gibi bir sesi var :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana katılıyorum murat.. :thumright:

Amanın o ne ses yahu. Ben beğendim açıkçası. Heleki ilki muhteşem. :thumleft:

ducati motorun ferrarisidir nokta......

olay sesde bitseydi oooo.....japonların çığlıkları hoş ama ducati farklıdır seside güzeldir ..... mühim olan işi iyi irdelemek neyin nasıl olduğunu bilmek.....

ben de bi tane resmini koyayımda tam olsun :cherry:
cp_28.jpg

@Mr_Metal

Ducati 2 silindırli ve motor dızaynı L motor oldugundan dolayı kendıne has bır sesi vardır.Sorarım sana hangi Japon bu 2 silindire bir 2 silindirle cevap verebıilmiştir.Suzuki nın urettıgı TL1000R modeli dısında, o da sadece cevap olarak kalmıstır. Yarıslarda tozunu yutmustur Ducati nin. Motor sesini beyenmıyor olabılırsın ama Ducati nin hıç bır tarafına laf soyleyemezsın. Motorun imalatında kullanılan malzeme ve işçiliğin kalıtesi en ust duzeydedir. Kendine has tasarımları ile farklıdır.Hız, viraj, fren vb. motosikletlerin temel taslarını olusturan ozellıkler husunda ıse adamalar SBK(modifiyeli motosiklet yarısı)ya ambargo koymus durumdadırlar.

Bu yarıs olayına sadece Honda bir nebze cevap verebilmektedir. Bunun sebebi ise maddiyattan ileri gelen teknolojidir.

Ama Türkiye piyasasında bunları anlayabilmek zor tabıki. Japon Motosikletleri almıs basını gıdıyor. Bunun sebebide pazara daha once ve daha ucuz motor poltikayla gırmıs olmalarıdır. Bir japon motosikletinin fren ve amartisör sistemını Ducati nın standartıında bulunan fren ve amartisor sıstemıyle degıstırmeye kalksan ornek verıyorum bır CBR600RR ın fıyatı Ducatı 749 un fıyatına esdeger olur.

Arabalardan pay biç, aynı sınıfa dahil bır avrupa arabası ile japon arabası arasında %10-20 lere varan fıyat farkı vardır. (japonlar daha ucuz tabı kı) Bunun sebebi işçiliğin degeri ve malzeme kalıtesi dısında ne olabılır.

abi bu adam masal annatıyo galiba.-))) motorcu olupta ducati hasretiyle yanıp tutuşmayan bi adam varmıdır ya...

arkadaşlar biraz da zevk meselesi.
duc güsel mi?
güsel.
biner miyim?
binmem!
çünkü iki silindiri eksik :king:

malzemeden çalmış adamlar :farao:
ben de çok beğenmiyorum ama bi tane verseniz.. al bu senin deseniz hayır demem :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
toblerone' Alıntı:
ahhh ahh benim aldığım ilk motordu( tabi maketi) :cherry:

al motorunuda bulusmalara gel bekleriz :sunny:

Ducati çok reklam yapan bi marka bence motorun tipi pek hoş deil ama aerodinamik olduğu da kesin. güç olarak 1000 serisindeki ducatilerin gücü 600 cc japon motosikletlerinden çok az daha fazla.Pistte iyi olmalarınınsebebi ise L motorunun verdiği hafiflik ve bundan daha önemlisi ince yapısı ile 4 silindirli motosikletlerden daha kıvrak olması. Bu arada herzaman söylerim iş pilotta biter başarının arkadasında pilotun önemi %50 den çok daha fazladır.(benim 2 yeşındaki yeğenimin çığlık sesi bana çok güzel gelio çünki onu seviyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar