cbr 125 gördüğüm en gereksiz motorlardan biri bence.verdiğin paranın yarısını bile hak etmiyor.ince, zayıf, güçsüz, racing benzeri sürüş pozisyonu(son derece gereksiz) olan anlamsız bi alet.
cbf 250 de fiyatını hak etmiyor.ama gücü, torku daha tatmin edici ve en azından motor diyebileceğin bi motor.fazla param olsa şehir içinde kullanmak için bi tane de cbf 250 alırdım.ama cbr 125 niye alınır anlamış değilim(şekle takılıp motordan anlamayanlara racing diye yutturmak dışında).200 km/h ibre koymuşlar bi de.Tam pazarlama stratejisi işte.Gelişmekte olan ülkelere,motor tekniğinden anlamayan insanlara çak-geç mantığı.Kınıyorum Honda'yı.Otomobillerine bayılmama rağmen motorlarından oldum olası hoşlanmam Honda'nın, soğuk gelir bana ne yapsalar.CBR 125 gibi rezalet, anlamsız, amaç dışı, kategorisiz, tanımsız bi motor üretip üzerine de 200 km/h ibreyi çaktıkları an sildim Honda'yı.Salak yerine koymaktır, hakarettir, hatta ahlaken suçtur.Benim XT 600'de 180 km/h ibre var, Allah'tan korkun be.Ama yok geçen bi CBR 125 gördüm TEM'de kaptırmış geliyo,ben diyeyim 900 RR, siz deyin 1000 RR...çaktı selektörü geçti yanımdan.Benim ibre 170 gösteriyodu, herhalde o da 198 km/h gibi bi hızla geçti.:cyclopsan Son anda anladım bu bizim cüce CBR 125miş meğer.Ama Nissan kamyonetin kasasına koymuşlar öle gidiyo.

r: Vazgeçtim almam CBF 250'de.GS 500 falan alırım az daha verip.
arkadaşımızın biri de scooter ile ilk 100 metrede hayabusayı geçtiğinden bahsetmiş...ne imiş hayabusa vitesi değiştirene kadar basmış gitmiş

r: arkadaş racing motorların en kötüsünün 1. viteste 130 km/h gördüğünü, 4 saniyeden kısa sürede 100 km/h'ye ulaştığını unutmuş herhalde.
bi de anlamıyorum ki, insanlar neden meraklı bu sen geçersin,ben geçerim atışmasına.trafik, çevresel faktörler, konsantrasyon, ciddiyet dikkate alınmıyor nedense.bu kadar çok kapışmak istiyorsanız ''sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz'':cherry: neden bizden de Rossiler, Kochinskyler çıkmasın