K kenan_gül Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 87 30 Haz 2020 Konu Yazar #1 etiket ve selede bahsediyorum ismimden geliyor KNN
tommygun Katılım 29 Tem 2015 Mesajlar 18,465 Motosikleti Sym Wolf Sb250Ni 30 Haz 2020 #2 Elinize sağlık, buarada arka seleye taktığınız çantanın markası, modeli nedir?
K kenan_gül Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 87 30 Haz 2020 Konu Yazar #3 tommygun' Alıntı: Elinize sağlık, buarada arka seleye taktığınız çantanın markası, modeli nedir? Genişletmek için tıkla ... Scoyco MTS-83 Siyah Depo Üstü Çanta depoda ayakda surerken rahat edemedim oraya kendi kemeiryle takıyorum. koruklu cok cepli. ayrıca ust tarafı cıkıyo bel cantasi oluyo.
tommygun' Alıntı: Elinize sağlık, buarada arka seleye taktığınız çantanın markası, modeli nedir? Genişletmek için tıkla ... Scoyco MTS-83 Siyah Depo Üstü Çanta depoda ayakda surerken rahat edemedim oraya kendi kemeiryle takıyorum. koruklu cok cepli. ayrıca ust tarafı cıkıyo bel cantasi oluyo.
U UzunYolAdami Katılım 5 Eki 2018 Mesajlar 339 1 Tem 2020 #4 guzel olmus sele rahat mi orjinaline göre?
K kenan_gül Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 87 1 Tem 2020 Konu Yazar #5 UzunYolAdami' Alıntı: guzel olmus sele rahat mi orjinaline göre? Genişletmek için tıkla ... sele evet baya rahatladi. cok uzun yol yapamdım bu ara ama başarılı olcak gibi.
UzunYolAdami' Alıntı: guzel olmus sele rahat mi orjinaline göre? Genişletmek için tıkla ... sele evet baya rahatladi. cok uzun yol yapamdım bu ara ama başarılı olcak gibi.
arndiol Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 13,421 Motosikleti D400 1 Tem 2020 #6 crf ler güzel motor değil ama cirkin olmasına rağmen cok cekici. 1 tane alacagım birgün. böyle vur kır tosla sarp yuvarla , hiçbişi olmayacak saglam kalacak gibi hissettiriyor
crf ler güzel motor değil ama cirkin olmasına rağmen cok cekici. 1 tane alacagım birgün. böyle vur kır tosla sarp yuvarla , hiçbişi olmayacak saglam kalacak gibi hissettiriyor
K kenan_gül Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 87 2 Tem 2020 Konu Yazar #7 arndiol' Alıntı: crf ler güzel motor değil ama cirkin olmasına rağmen cok cekici. 1 tane alacagım birgün. böyle vur kır tosla sarp yuvarla , hiçbişi olmayacak saglam kalacak gibi hissettiriyor Genişletmek için tıkla ... ynen saglam kendileri. bende hiç almak istemedim baska motorum vardı elden cıkarmam gereken takasla aldım. ama cok zevkliymiş çirkin yakın cevremde dag bayır kalmadı teker degmeyen.
arndiol' Alıntı: crf ler güzel motor değil ama cirkin olmasına rağmen cok cekici. 1 tane alacagım birgün. böyle vur kır tosla sarp yuvarla , hiçbişi olmayacak saglam kalacak gibi hissettiriyor Genişletmek için tıkla ... ynen saglam kendileri. bende hiç almak istemedim baska motorum vardı elden cıkarmam gereken takasla aldım. ama cok zevkliymiş çirkin yakın cevremde dag bayır kalmadı teker degmeyen.
SuleymanE Katılım 21 Mar 2015 Mesajlar 2,520 2 Tem 2020 #8 Renk uyumu güzel olmuş, iyi günlerde kullanın...
burak5353 Katılım 7 Tem 2014 Mesajlar 592 4 Tem 2020 #10 ön siperlik benim falcon deserd 277 bu motora uyarmı acaba bnm motorda önden cok cıplak duruyur gozume
ön siperlik benim falcon deserd 277 bu motora uyarmı acaba bnm motorda önden cok cıplak duruyur gozume
shruikan Katılım 27 Nis 2015 Mesajlar 4,294 4 Tem 2020 #11 supermoto görüp göz orgazmı yaşayacağım dedim, boynum bükük gidiyorum.