Nasıl Oldu da Ölmedik?

Önce tütün ekip hasada gidecek öyle kolaymı pipo yakmak :)

ne pipoymuş arkadaş :thumright

Söz konusu iki dönem arasındaki psikolojik ve sosyal kavramsallarin analizlerinden sonra dönemsel ayrımsallıkların kuşaklar arasında ortaya çıkardığı iletişimsel sorunsalları irdeleyip pragmatik betimlemeler yapmam lazım dostum. Bütün bunları pipomu tüttürürken daha kolaysal yapıyorum. Tütünüm kalmamış, en kısa zamanda alımsal çözüm bulup geleceğim.

Şimdi yazılanları okuyunca aklıma evden toz şeker çalıp pamuk şeker satan adama verip pamuk şeker alırdım nabayım para vermiyordu aney:)

Waaay öyle takaslar da mı vardı? Bizim oralarda pamuk şeker satan yer yoktu ki yaa.. dolabın buzluğunu kazıyıp şeker ve pekmez koyup yerdik güzel oluyordu ha. Bide dondurmaya benzer kaymak limon olurdu genelde alamazdık :)

Babaannem çocuklarına çay demlermiş beş kız iki erkek hepsine bizim kars'ın kesme şekeri var büyük biraz birertane verirmiş çay sınırsız hepsi tek Çayda bitirirmiş babamda şekeri yalayarak çayı içermiş hehe nerden geldi aklıma can sıkıntısı işte

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

::koop::::koop::::koop::

Karalı kızmak yok takılıyom bak kanky :cat:

Seni biliyorum kızmak yok ayipsin kanky

Babadan laf açılınca aklıma geldi bizim peder bey parmakları kopardı adam ameliyattan çıkıp beni arayıp iş verdi yarın için :) gidiimde yatiiim bari

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bir makinaya mı kaptırdı elini?

Söz konusu iki dönem arasındaki psikolojik ve sosyal kavramsallarin analizlerinden sonra dönemsel ayrımsallıkların kuşaklar arasında ortaya çıkardığı iletişimsel sorunsalları irdeleyip pragmatik betimlemeler yapmam lazım dostum. Bütün bunları pipomu tüttürürken daha kolaysal yapıyorum. Tütünüm kalmamış, en kısa zamanda alımsal çözüm bulup geleceğim.

hayırlısı olsun abi :santa:

hahahahaha :D:D:D:D güzel tespitsel

Sağolun cemaat. Evet palanyamidır nedir marangozlarin kullandigi bi makina. Zevkine getirdi kurdu 2 aydir ufak tefek uğraşiyordu. Sonunda kaptirdi eli. 1 parmak koptu 2 parmak tendom ve sinir kesikli. Kopan parmak tutmadi geri aldilar öyle işte takılıyor kendi kafasina gore

PCrAhK7KIL30vwJ5FM5n0sn2Lj3pUK35WZUHowuCww=w195-h168-p-no

Sağolun cemaat. Evet palanyamidır nedir marangozlarin kullandigi bi makina. Zevkine getirdi kurdu 2 aydir ufak tefek uğraşiyordu. Sonunda kaptirdi eli. 1 parmak koptu 2 parmak tendom ve sinir kesikli. Kopan parmak tutmadi geri aldilar öyle işte takılıyor kendi kafasina gore

Geçmiş olsun, bi aralık bende planya gönyeli destere alıp, maket sair işlere bulaşayım diye düşünüyor idim, düşüncede kaldı, öylede kalsın en sık görülen hobi kazalarından olmuş, emice'ye tekrar geçmiş olsun.

Mahalle maçı diye bi olay vardı... Akıllı telefon yoktu , internet az vardı(56k) ...

Batı kültürü ile doğu kültürü farkı bunlar işte doğu nasılsa birşey olmaz der , keyfine bakar küçük bir yüzde telef olur, batı ise tedbirini alır , görünüşte sıkıntı çeker , o küçük yüzde kurtulur.

Alın Sharp'ın kuruluşu
http://sharp.direct.gov.uk/faqs

Q. Is providing this safety information expected to save lives?

Motorcyclists represent one of the most vulnerable road user groups and typically represent 1% of traffic but 19% of fatalities each year in the UK. Significantly, around 80% of all motorcyclist fatalities and 70% of those with serious injuries, sustain head injuries. Research in 2007 estimated that up to 50 lives could be saved each year if all motorcyclists were to wear helmets scoring highly in the SHARP assessment.

2007'de yapılan bir araştırmaya göre eğer tüm motosiklet sürücüleri sharp tarafından yüksek puan almış kaskları kullansalar , her sene yaklaşık 50 kişi (kazalardan) kurtulabilirdi.

Biz de Sharp yok o 50 kişi ölüyor , geriye kalanlar biz nasıl ölmedik diyor.

ya biz küçükken kızlı erkekli futbol maçı yapardık, kaleci olurdum ben genelde o erkekler topa abanarak vururdu bide kız kalede ya off,
çok elim incindi, bu yüzden eczaneye gidip kutularla yanlarından tutturup atel yapardı eczacı bana,
pek doktora gitmezdik eczacı abimiz herşeyimizdi :)
o bir heroydu gözümüzde... bide sıraya girip tartılırdık eczanede :)

ölmüyorduk yani devam ediyorduk.. yaşıyorduk..
incir ağacına tırmanırken bile düştüm iflah olmadım gerçi ama şükür ölmedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar