Nasıl motosiklet alacağız

Motosikleti
Triumph Trident 660
motosiklet alabilmek için illa doktor maaşı felan gerekiyor okuyordum param yoktu eldiven kask felan almıştım okul bitti askerlik bitti işe girdim yetmedi ek iş yapıyorum hala fakirim a*k 50 cc motora biniyorum ağzımla nnnn yapınca daha güçlü ses çıkarıyorum ya.
millet bu parayı nereden buluyor ulan aslında ülke ekonomisi berbat olmasa çok güzel bir şekilde ürün-mal sahibi olabilirim.
sözlük yazarları olarak eminevim tarzı çekiliş mi yapsak belirli bir bütçe belirleyip almak istediği motoru her ay taksidini biz verecez sonra sıra bize gelince motorumuzu alacaz güzel fikir ama sözlük yazarları genelde üst-orta touring motorculara:queen: hitap eden kesim olduğu için pek katılım olmaz :queen::pl: :/

Ham doktor maaşı imamınkinden çok yüksek değil diye biliyorum. Tekrar baktım, bariz yüksekmiş. Ama sanırım şu an yoksulluk sınırı üstünde maaş alan memur yok, belki hakimler hariç.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Ham doktor maaşı imamınkinden çok yüksek değil diye biliyorum. Tekrar baktım, bariz yüksekmiş. Ama sanırım şu an yoksulluk sınırı üstünde maaş alan memur yok, belki hakimler hariç.

benim şu an çalıştığım hastahenede en düşük doktor maaşı 40-50 bin en yüksek 90-100 bin doktorlukta para kazanmak kolay yetkinlik ve ağız lazım hastayı ikna edersen gününü gün edersin

Ham maaş değildir o. Döner sermaye ödemesi falan alıyorlardır. Emekliliğe esas olan saf maaş olduğundan emekli olunca maaş kuş kadar olacağı için emekli olamıyorlar :queen:

Sonuçta devlet öğretmenine ve doktoruna yoksulluk sınırı üstünde maaş veremiyor.

Doktor olmak zor iş. İlkokuldan itibaren çalışkan talebe olacaksın. Ondan sonra da hep çalışkan kalacaksın. Sınav, sınav ve sınav. Çılgın gibi sınavlara hazırlanacaksın. Tıbbı bi bitirdin mi ama iş ondan sonra kolay zaten. Diplomayı as duvara yeter. Gelene iki şık şık bir tık tık, sonra yaz antibiyotiği ağrı kesiciyi. Sorumluluğu yok bir defa. Doktora hesap soran da yok.

Motosikleti
K 1600 GTL
benim şu an çalıştığım hastahenede en düşük doktor maaşı 40-50 bin en yüksek 90-100 bin doktorlukta para kazanmak kolay yetkinlik ve ağız lazım hastayı ikna edersen gününü gün edersin
Kaça açabiliriz ki bi doktorluğu.

Kötü düşünmeni istemem ama Herkes kötü paralara çalışmıyor. Ben mesela 12 bin lira alıyorum herkesi de kendim gibi aşağı yukarı bu kadar alıyor diye düşünüyordum ama duyuyorum ki meslek sabini olanlar 16 bin den aşağı paraya çalışmıyor. Herkes ben
m gibi düşük ücretlere çalışmıyor. Bir arkadaşım 1 milyona araba aldı ki maaşlı çalışan. İyi ücretlere çalışmak içinde doktor hakim vs olmak zorunda değilsin. Sadece doğru yerde doğru zamanda doğru işi yapacaksın. Bu benim görüşüm

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar