- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese teşekkürler. İşte bir 4 ay falan çalıştıktan sonra kredi şansımı deneyeceğim, olmazsa 1 sene biriktiririm. Dediğim gibi daha ufak bir motor alıp sonradan Hyosung almanın benim için bir anlamı yok. Hyosung alabilirsem alırım, alamazsam sabrederim sonra alırım (belki birikim yaparken başka bir motor kafama yatarsa onu alırım, "Hyosung şart" derken biraz yanlış olmuş. "Kafama yatan motoru almam şart" diyeyim). Bu arada CBR250R, KTM 250 RC gibi motorları ben de düşünmüştüm ama üstlerine oturunca ciddi anlamda küçük buldum ikisini de. Hyosung hem yeteri kadar güçlü, çift silindir, üstüne çok yatmama da gerek kalmıyor, görünüşü güzel ve öyle tehlikeli bir gücü yok, başlangıç yapabilirim rahatlıkla. O yüzden Hyosung seçmiştim. Yorum yapan herkese çok teşekkürler. Aslında amacım dik burunluk yapmak değildi, Hyosung almak istememe bu kadar tepki geleceğini düşünmüyordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Yok yok atlamadım. Ben de birkaç ay çalışıp başvuru yapacaktım, o yönden şartlar aynı olarak şey ettim yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
dostum sanırım atladın okurken benim ağustosta 4.ayım olcak ama sanırım sen yeni başlıcaksın![]()
Yok yok atlamadım. Ben de birkaç ay çalışıp başvuru yapacaktım, o yönden şartlar aynı olarak şey ettim yani.