NASIL HAVA ATARSINIZ:)))

MeTaL,adamım naber nasılsın yoksun ortalıkta

peril in bahsettiği tiplerden çoooook var

hadi kabul et hangisini yaptın :queen:

Motosikleti
Su Motoru
CBR1000RR' Alıntı:
bence PERIL haklı üstelik hepsinde ki çevrenizde belirtilen kriterlere uyan mutlaka vardır ki peril araştırma yapmadan asla topic açmadı

Yuoh yao :flower: güldürme beni :p ...

Ayrıca ben hava atmak için herhangi bir uraş vermem :) hava atmak istiyorsan adımı ver havan olsun :p. ( Çok iddalı konuştum Allah taş edecek valla :) )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
taş olcaksın METAL taşşş valla bilemiyorum yani... :mrgreen:

seni güldürücem ben sen gel istanbul'a bi bakim :pl:

MeTaL, sende olmasan zaten ne yapardık bilemiorum zaten kime semihhhhh desem yer yerinden oynuyor :queen:

ne zaman gelcen ist ben gitmeden gel bariii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peril yazın gerçekten çok hoşuma gitti. :cat: tavsiyelerin için sağol.en kısa zamanda uygulamasına başlarım.bakalım başarılı olabilecekmiyim :bestmt:

Motosikleti
Su Motoru
CBR1000RR, "MeTaL" diyeceksin kimliğimi açığa çıkartma :flower:. Peril, geleceğim İstanbula bizim şirket özelleşsin (Başak Sigorta) büyük ihtimalle İstanbulda bir toplantı yapılacak beni çağırırlar mı bilemem ama uydururuz birşeyler. Ama 2-3 ay' a kadar gelmeyi planlıyorum iş için olacak ama 2-3 gün kalırım sanırım. Orada bir R6 kiralarım bulabilirsem birde misafir gezisi düzenlersiniz artık :). Kaynaşırız en sıcağından, CBR1000RR sende askerden kaçar gelirsin :p ...

Bence Peril Türk erkeğinin gözlemlemiş ve güzel bir tez hazırlayıp sunmuş. Üstü kapalı diyor ki, "ucuz salaklar, boşa hava atmaya çalışmayın, foyanız ortaya çıktı" :mrgreen:

Foyası ortaya çıksa böyle adamları çekici bulan kızların sayısı hala fazla be arkadasım... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar