Nasıl düştüm hala şoktayım.

sonu kötü bitmeyen ufak tefek kazaların olmasını hep istemişimdir...bu başımada geldi...bütün motorcu kardeşlerimin böyle sıkıntısız bi kaza atlatması dileği ile ...allaha emanet ol....

Lastiklerin el arabası lastiği gibi ufacık :queen: yere zor tutunuyor ıslağıda görünce ani hareketler yapmamak gerek

Muhtemelen tam dönerken gazı biraz fazla kaçırdın... ıslak zeminde kısa mesafeli dönüşlerde debriyajı sıkın derim nolur nolmaz...

mazota denk gelmiş olabilirsin yağmurda hiç belli olmuyor benimde başıma geldi geçmiş olsun
Bu ihtimalin üstünde duruyorum, çok teşekkür ederim.

orjinal motor lastikleri japonu çinlisi hepsi naylon lastik beş para etmez kuru yolda bile dans ediyor lastikleri mutlaka kalitelisi ile değiştirmek lazım
Aslında lastiklerimden pek şikayetçi değilim. Hiç bir zaman beni üzmedi desem yeridir.

sonu kötü bitmeyen ufak tefek kazaların olmasını hep istemişimdir...bu başımada geldi...bütün motorcu kardeşlerimin böyle sıkıntısız bi kaza atlatması dileği ile ...allaha emanet ol....
Belki de bu konuda en beğendiği yorum sizinki. "Sonu kötü bitmeyen ufak tefek kazaların olmasını hep istemişimdir" gerçekten bunlar insana tecrübe veriyor herhalde. Çok teşekkür ederim hoşça kalın :)

Lastiklerin el arabası lastiği gibi ufacık :queen: yere zor tutunuyor ıslağıda görünce ani hareketler yapmamak gerek
Ahaha el arabası örneğine bayıldım :cherry:

geçmiş olsun dostum..
Çok teşekkürler Cem, kendine iyi bak :)

Muhtemelen tam dönerken gazı biraz fazla kaçırdın... ıslak zeminde kısa mesafeli dönüşlerde debriyajı sıkın derim nolur nolmaz...
Kırmızı ışıktan kalkar kalkmaz dönüş var yani en fazla hızım 10 km falandı. Teşekkürler :)

Bu arada arkadaşlar ben artık kontra tekniği uygulayamıyorum 2 gündür. İçime acayip bir boşluk giriyor hani gondola bineriz aşağı inerken ki o tuhaf mide bulantısı vardır ya; işte kontra uygulamaya çalıştığımda tam olarak o oluyor. Bu psikolojiyi nasıl aşacağım yardımcı olabilecek var mı?

Ek olarak motorumun kaplamalarını yeniledim görmek isteyenler için
(bknz. Hippi Kaplaması)

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Hem sende hem motorda az bir hasarla atlatmış olman sevindirici. Bu arada asıl değinmek istediğim o bir "İyi misin?" sorusunu senden esirgeyen araba sürücüleri. Allah yukarda kimsenin ahını almıyım ama eminim ki sen düştüğünde "M*l bu havada motora mı binilir?", "Al işte motor binmeyi bilmezler trafiği katlederler!" gibi motorcuları suçlayan cümleler kuruyorlarda. Bu yüzden senin sağlık durumunu akıllarına pek getirmemişlerdir. Bu insanlar motor nedir bilmedikleri için durumumuzuda anlamalarını beklememek lazım.

Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur.
Fenerlinin Fenerliden başka dostu yoktur.
Motorcunun Motorcudan başka dostu yoktur.

biz uzaylı oldugumuz için düşsekte çarpsakta birşey olmuyor,bu yüzden biz yerde iken gerekirse arabalarıyla üzerimizden dahi geçebilirler unutma. çok geçmiş olsun... bu arada profil bilglerini düzenlersen hangi ildesin,motosikletin ne?adın vs gibi bilgilerini eklersen guzel olur.

Çok geçmiş olsun. Hem sende hem motorda az bir hasarla atlatmış olman sevindirici. Bu arada asıl değinmek istediğim o bir "İyi misin?" sorusunu senden esirgeyen araba sürücüleri. Allah yukarda kimsenin ahını almıyım ama eminim ki sen düştüğünde "M*l bu havada motora mı binilir?", "Al işte motor binmeyi bilmezler trafiği katlederler!" gibi motorcuları suçlayan cümleler kuruyorlarda. Bu yüzden senin sağlık durumunu akıllarına pek getirmemişlerdir. Bu insanlar motor nedir bilmedikleri için durumumuzuda anlamalarını beklememek lazım.

Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur.
Fenerlinin Fenerliden başka dostu yoktur.
Motorcunun Motorcudan başka dostu yoktur.

Empati kurma yeteneğimiz çok az olduğundan dolayı pek sorun etmedim insanların "iyi misin?" demesini. Ama yinede üzücü be abi. Yani camı aç bağır en azından "biladeeer iyi misin yav" diye. Empati kurmayı daha çok yapmalıyız. Kendinize iyi bakın, teşekkürler.

biz uzaylı oldugumuz için düşsekte çarpsakta birşey olmuyor,bu yüzden biz yerde iken gerekirse arabalarıyla üzerimizden dahi geçebilirler unutma. çok geçmiş olsun... bu arada profil bilglerini düzenlersen hangi ildesin,motosikletin ne?adın vs gibi bilgilerini eklersen guzel olur.

Profil bilgilerimi düzenledim, teşekkür ederim sevgiler.
geçmiş olsun. yüksek sesle güldüysen ondan ciddiye almamış olabilirler :)
Buda bir ihtimal :) Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar