Bu ihtimalin üstünde duruyorum, çok teşekkür ederim.mazota denk gelmiş olabilirsin yağmurda hiç belli olmuyor benimde başıma geldi geçmiş olsun
Aslında lastiklerimden pek şikayetçi değilim. Hiç bir zaman beni üzmedi desem yeridir.orjinal motor lastikleri japonu çinlisi hepsi naylon lastik beş para etmez kuru yolda bile dans ediyor lastikleri mutlaka kalitelisi ile değiştirmek lazım
Belki de bu konuda en beğendiği yorum sizinki. "Sonu kötü bitmeyen ufak tefek kazaların olmasını hep istemişimdir" gerçekten bunlar insana tecrübe veriyor herhalde. Çok teşekkür ederim hoşça kalınsonu kötü bitmeyen ufak tefek kazaların olmasını hep istemişimdir...bu başımada geldi...bütün motorcu kardeşlerimin böyle sıkıntısız bi kaza atlatması dileği ile ...allaha emanet ol....
Ahaha el arabası örneğine bayıldım :cherry:Lastiklerin el arabası lastiği gibi ufacık :queen: yere zor tutunuyor ıslağıda görünce ani hareketler yapmamak gerek
Çok teşekkürler Cem, kendine iyi bakgeçmiş olsun dostum..
Kırmızı ışıktan kalkar kalkmaz dönüş var yani en fazla hızım 10 km falandı. TeşekkürlerMuhtemelen tam dönerken gazı biraz fazla kaçırdın... ıslak zeminde kısa mesafeli dönüşlerde debriyajı sıkın derim nolur nolmaz...
Çok geçmiş olsun. Hem sende hem motorda az bir hasarla atlatmış olman sevindirici. Bu arada asıl değinmek istediğim o bir "İyi misin?" sorusunu senden esirgeyen araba sürücüleri. Allah yukarda kimsenin ahını almıyım ama eminim ki sen düştüğünde "M*l bu havada motora mı binilir?", "Al işte motor binmeyi bilmezler trafiği katlederler!" gibi motorcuları suçlayan cümleler kuruyorlarda. Bu yüzden senin sağlık durumunu akıllarına pek getirmemişlerdir. Bu insanlar motor nedir bilmedikleri için durumumuzuda anlamalarını beklememek lazım.
Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur.
Fenerlinin Fenerliden başka dostu yoktur.
Motorcunun Motorcudan başka dostu yoktur.
biz uzaylı oldugumuz için düşsekte çarpsakta birşey olmuyor,bu yüzden biz yerde iken gerekirse arabalarıyla üzerimizden dahi geçebilirler unutma. çok geçmiş olsun... bu arada profil bilglerini düzenlersen hangi ildesin,motosikletin ne?adın vs gibi bilgilerini eklersen guzel olur.
Buda bir ihtimalgeçmiş olsun. yüksek sesle güldüysen ondan ciddiye almamış olabilirler![]()