nasıl ceza yazdırabilirim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yıllardır çektiğimiz bi konu apartmanın girişinin etrafı boş park yapılmaz tabelasına olmasına rağmen tırlar da park ediyor (1.5 km ileride tır park alanı olmasına rağmen) yetmiyor tırlarını burda bırakıp araçlarıyla gelip sitenin otoparkına bırakıyorlar araçlarını dün de bitanesi motorunun kilidini benim motoruma takıp gitmiş ona da eyvallah ama bu sabah gördüm lavuk yediği içtiği bütün çöplerini tırdan atmış bahçeye tepem attı görünce bundan sonra her allahın günü buraya park edenlere ceza yazdırmak istiyorum her gün de ekip çağırmak istemiyorum internetten vs nasıl bunlara ceza yazdırabilirim yoksa ben kesicem cezalarını

t1uofoe.png

Konu ile ilgili değil ama 1. dünya savaşında topuk patlatan isimli bir metal parça uçaklardan atılırmış. Türk askerlerine zarar vermek için. Hem giden araçlara da zarar verirmiş.
Linkini ekliyorum.
Bize neler yapmışlar değil mi?

"EGM Mobil" uygulamasını önerecektim de yorumları çok kötü. Cimere yaz derim. Cevap vermek zorunda kalsınlar en azından. Yaptıkları diğer yanlışları da anlat park dışındaki. Şimdiden kolay gelsin.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Motorla giderken kamyona binecekleri zaman merdivene ayağını koydukları sırada madik açıp kaçmayı dene

Yolda yürürken elinizdeki levye yanlışlıkla ön farlarına çarpabilir, levye ile yüksek bir yerden birşey almaya çalışırken levye elinizden kayıp yan ve ön camını kırabilir veya bir kaç kişi toplanıp o kişiyi uyarırken bir anda size küfür etmesi sonucunda gözünüz dönüp o kişinin ağzını yüzünü eline verebilirsiniz. Bunlar hep ihtimal dahilinde olan olaylar. Yüce devletimiz hapisteki katilleri serbest bırakmakla uğraşıyor, size yardımcı olamayabilir.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sivri, lastik, keskin, çizik, kırık, asit, şırınga, şeker, bijon, kilit, japon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar