nasıl birşey almalıyım

Arkadaşlar ben 125 cc honda sport kullanıyom yapamıyacağım yok motorda.şimdi iyi bir motorcu olmak için. r6 iyi bir motormu arkadaşlar üstatlar.tekteker arifi tanıyorum arif abi r6 olur aslında dedi 2004 2005 temiz bi motor r6 alsam nasıl olur yada 600 lük başka ss ne alayım.bi fikriniz varmı. çünkü artık bunlar bisiklet gibi geliyoda.

ooo hiç yazan yok ya bu forumdada benmle hiç konuşan yok neden sevilmedim anlamadım :(

Son düzenleme:
sen daha önce de sormuştun bu soruyu, ben 2 senedir 125cc kullanıyorum ama hiç bisiklet gibi gelmedi, 125cc den 600 cc ye geçilirmi sence :farao:

sen daha önce de sormuştun bu soruyu, ben 2 senedir 125cc kullanıyorum ama hiç bisiklet gibi gelmedi, 125cc den 600 cc ye geçilirmi sence :farao:

arkadaşım sordum ama 2 gündür cevp alamadım. 2. sine gelelim sen 2 senedir kullanıyon ben 4 senedir kullanıyom. 125 cc ler 250 cc ler 350 felan fırıldak gibi çeviriyom altımda yapım gereğiyle.185 boyundayım 87 kilodayım.inan bisiklet gibi geliyo.sen daha acemisin öyleyse.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım sordum ama 2 gündür cevp alamadım. 2. sine gelelim sen 2 senedir kullanıyon ben 4 senedir kullanıyom. 125 cc ler 250 cc ler 350 felan fırıldak gibi çeviriyom altımda yapım gereğiyle.185 boyundayım 87 kilodayım.inan bisiklet gibi geliyo.sen daha acemisin öyleyse.

heh.....................................yorumsuz

Eğer sadece görüntü istiyorsan Hyosung GT250R'ye bir bak.

hayır acemi değilim bana 125cc nin gücü yetiyor.

:mrgreen: arkadaş race makina istiyo o olmaz...

su linkteki konuyu okurmusunuz belki yardımım dokunur...
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/1872-yeni-baslayacaklara-hitaben.html

arkadaşım anlatamıyorum galiba bnm motorun ibresi otuz dört binde.+ şunu alıntı yapdım ordan.

Bunun sebebi sadece daha az ağırlık, birim kütleye düşen daha yüksek beygir gücü değil, kontrolü daha kolay bir kütle, daha az harcanan enerji, daha az yorgunluk vs. vs... Görüyorum ki 50 kg. olan bir bayan, 180 kg lık kütleyi kontrol etmeye çalışıyor. Sizce ne derece başarılı olabilir? Yada 70 kg olan bir adam, 240 kg lık bir kütleyi kontrol etmeye çalışıyor. Şöyle bir hesap vardı yanlış hatırlamıyorsam, bir insan, ancak kendi ağırlığı kadar olan bir kütleyi zorlanmadan kaldırabilir. Bunun üstündeki ağırlıkları, insan üstü bir çaba ile yapar. Ancak limitlerdir ve çok çabuk yorulur. (Halterciler hariç)

benmde yapıma uygun zaten halterciler demiş ben halterci yim zaten body salonunda çok günüm geçti.

maddi gücün yeteni alma derim, kullanabileceğin bir makina al diyeceğimde türkiye de 125cc den geçebileceğin race hyosung gt250r' den başka marka öneremiyeceğim yok, 600cc diye seçim yapma motosikletin motor gücüne göre seçim yapmalısın.

elimde 125 var ama 250 350 kullanıyorum bolbol ben kendi motorumu söyledim diye 350 kullanamıyacammı sık sık 350 cc kullanırım.

konu dağıldı ya arkadaşlar

Eğer sadece görüntü istiyorsan Hyosung GT250R'ye bir bak.

teşekkürler arkadaşım anlamlı mesajın için :) ama ben hem hızı hem görüntüsü için alıyom iyi bir yarışcı olmak için

Son düzenleme:
eğer illa 600 lük diyosan başka olmaz diyosan r6 dan vazgeç honda 600f al o birazdaha uysal r6 ya göre ama genede sen bilirsin 600f yide pek hafife alma

ben senin yerinde olsam kararsızlıktan çatlardım heralde. r6 da 600f de çok hoşuma gider. fakat yine de 600f i daha makul fiyatlara bulacağından eminim. fiyat da önemli bir faktör sonuçta. benim gördüğüm r6 lar genelde pahalı.:silent: :salut:

teşekkür ederim dostum mesajın için.belki 600 f alırım fiyatıda uygun bi makina hem.

hocam ben bu motorları kullanmadım ama sadece kulak misafiri olduğum birşeyi söliyim.Honda servisinde 600f sahibi olan biri vardı keşke almışken 600 r alsaydım diyoru.nedeni ise o aradaki 13bgin hızlanmalarda gerçekten çok fark ettiğini söylüyordu.sonucda verdiğin azbir para değil.600r performans açısından daha tatminkar olacaktır gibime geliyor:)

hocam ben bu motorları kullanmdım ama sadece kulak misafiri olduğum birşeyi söliyim.Honda servisinde 600f sahibi olan biri vardı keşke almışken 600 r alsaydım diyoru.nedeni ise o aradaki 13bgin hızlanmalarda gerçekten çok fark ettiğini söylüyordu.sonucda verdiğin azbir para değil.600r performans açısından daha tatminkar olacaktır gibime geliyor:)

doğru hocam.600 f dediğin gibi 13hp küçük olduğu için 600rr ve r6 daha azgın motorlar ama bilmiyom napsam motorla harekette yaparım.

Madem kendine bu kadar güveniyosun,250 ye filan geçip bir daha yükseltmeyle uğraşma.Ben yaptım pişmanım açıkcası.Çünkü bu işe yatkın ve becerikli biriysen kısa zamanda alışıyorsun.600 lük makina alıp ki r 6 bencede çok güzel bir makina birde üzerine güvenli sürüş eğitimini alırsan gayet uygun olur.O aradaki 13 bg bile senin tarzında biri için önemli olur,o yüzden f serisindense supersport makinalara bakmanı tavsiye ederim.Birde bütçeni yazsaydın daha iyi olurdu.

İfadelerinden anladığım kadarıyla pek sakin motor kullanmıyosun.Bence 600'lük race'den önce eğitimini almalısın.En büyük yanlış "her işte olduğu gibi motosikletdede ben oldum" demek.

ArkadaŞlar BÜtÇeyİ 13 Mİlyara Kadar AÇacam.eĞİtİmİnİde Tt Arİf Abİ Öretİrİz Dedİ.zaten Örenİrİm Onlarin Farki Şu Mesela Her Vİteste Motorla Ön Verebİlİyosun Kendİ Motorlareimiz Gİbİ 3 Te YÜklendİĞİmİz Şekİlde Ona YÜklenİrsek Anİden Ön Verİr.onun İÇİn EĞİtİm Alirim.

arkadaşım, ben seni düşündüğümden öyle yazdım, race makinayla gaza falan gelirsin kızın biri göz kırpar sana sende yazdıkların gibi motosikletle hareket falan yaparsın Allah korusun bişey olur demi neyse şaka bi yana şunları ele al sana yakın olan motosiklet servisi, para durumun ikinci el mi alacaksın sıfırmı, birde suzuki gsxr 600 e bak iyice karasız kal...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar