Nasıl bir scooter ile başlamalıyım?

merhaba.ben joyride evo 200 kullanıyorum ve çok memnunum.172 cc motor hacmi, su soğutmalı.sizin bahsettiğiniz güzergahta küçük tekerlekli olması bir dezavantaj yaratmaz.bana kalırsa hem japon olması,hem fiyatının çok uygun olması, hem de bir tasarım harikası olması sebebiyle honda pcx alın derim ama bildiğim kadarıyla en az 3 ay sıra varmış.bu yüzden 2. elleri sıfırından daha pahalı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam bende büyük tekerden yanayım ama küçük tekerlekli bişey alırsa aklında acaba nezaman kayacak diye soruişareti kalmasın diyorum

Aprilia scarabeo 200
sym hd 200 (173cc)
kymco people s200 (160cc)
sym joyride 200

Bu modeller şehir içi kullanım için en büyük şehir dışı kullanım için alınabilicek en küçük motorlar.
İlk 3 ü müthiş manevra kabiliyeti olan ve şehirlerarası yollarda da tatmin edici performansı olan modeller. Bunlardan daha büyükleri şehir içi kullanımda can sıkıcı olabilir ve sizi scooter kullanmaktan bezdirebilir. Heleki yeni başlangıç aşamasında.
Ayrıca kesinlikle büyük tekerlekli tercih etmeye çalışın.

Arkadaşlar, inanın yorumlarınız beni daha da aydınlatıyor. sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Honda PCX i gidip gördüm. çok güzel bir motor. ama ilk motorumu alacağım ve tecrübem yok. sıfır bir motor alıp başlamaktansa ikinci el bir motor ile başlamayı düşünüyorum.
aprilla scarabeo diğerlerine göre biraz daha pahalı bu yüzden o pek olası gözükmüyor :(

sym hd 200
kymco people s200
sym joyride 200

bu üç motordan temiz bir ikinci el bulmam en mantıklısı gibi gözüküyor (tercih sıralamasıda yukarıdaki gibi olacak)

Arkadaşlar bende bu iki motor arasında kaldım. 2.el almayı planlıyorum sizce hangisini alayım? her iki motorda çok temiz. Ama ne yapacağımı şaşırdım people fiyat olarak çok makul hd200 su soğutma var uzun yol falan için daha iyi gibi görünüyor. ayrıca 2009 model ve 6000km olması beni cezbediyor. acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

sym hd 200 :2009 model 6000km de 4850tl
kymco people s200 :2007 model 16600km de 3000tl 12 taksit %0 faizle satıyor arkadaş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bu iki motor arasında kaldım. 2.el almayı planlıyorum sizce hangisini alayım? her iki motorda çok temiz. Ama ne yapacağımı şaşırdım people fiyat olarak çok makul hd200 su soğutma var uzun yol falan için daha iyi gibi görünüyor. ayrıca 2009 model ve 6000km olması beni cezbediyor. acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

sym hd 200 :2009 model 6000km de 4850tl
kymco people s200 :2007 model 16600km de 3000tl 12 taksit %0 faizle satıyor arkadaş.

Yeni her zaman yenidir dostum.ayrıca sym kymcodan yarım gömlek daha üstündür.sanırım hangisi olduğunu anladın :)

Arkadaşlar merhaba,

Benim değerlendirmeme göre ilk başlangıç için SYM HD Evo 200 diğer seçeneklere göre öne çıkıyor. Hem su soğutmalı bir motora sahip olması hemde büyük tekerlekli olması avantajlı. muadilli olarak Kymco People S200 hava soğutmalı. Agility City 125 hem hava soğutmalı hemde güç olarak eksik kalıyor.

ben motosikletli hayata kanuni scooter merlin 150 cc ile başladım , şimdilik motosiklet trafikte iyi seyrediyor , bir sorun çıkmadı , scooter modeli ve cc seçimini kendin yapacaksın , müjdat demir yalova/türkiye 9/9/2011 http://www.kanuni.com.tr/

Son düzenleme:
Arkdaşım ikinci el temiz bir Beverly 250 al hem uzun yol hem şehir içi rahat edersin iki tane arkdaşımda var gayet memnunlar. Bu bütce ile 125 lik alma bence 200 luk motorlar arasında hız seviyorsan da runner al hem kaliteli hemde ileride satmak istediğinde ikiside tutulan motolar.

Honda innova 125i
- 1.7lt/100km yakit cimrisi bir motordur.
- sehir ici kullanimi cok zevklidir 2300kmlik gezi yapanlar var. link istenirse yolliyayim.
- sorunsuz calisir, problemsizligiyle dunyada isim yapmistir.
- yari otomatik viteslidir. debriyajsizdir fakat 4 viteslidir.
- buyuk tekerleklidir scooter lar gibi kucuk degildir.denge daha kolaydir.
- surusu cok zevklidir.
- beyaz rengi cok yakisiklidir.
- enjeksiyonlu yakit sistemi hem ekonmi hem de performans saglar, yeni nesildir.
asagidaki linkte arkadaslarin detayli bilgilerini de bulmaniz mumkun. yanilmiyorsam 2009 oncesi enjeksiyonsuz emin degilim.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...ova-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar