nasıl başladınız?

kışa ucuzlar dogrudur da..
abi büyükle başlama olayını iyi düşün derim

ne olduysa su tv ve mahalledekı ortamdan bulastı......
karsı komsum olan abımın ben 9 yasındayken onumde gsrx1000 le mıydı neydı işte onla onumde tek tekere kalkmasıyla basladıııı ve bu hastlaık bana bulastı sonrada kuzenımın cross motoruyla devam ettii .... ettii... ettti....

benim gibi arkadaş ortamında,Bi defadan bişey olmaz gibi bişey yani... :tongue:

vay be kim icad ettiyse toplanın bi mezarına gidelim sulayalım fatiha okuyalım :king:

bendede vardı oyuncak o zaman bi harley danimarkadan gelmişti. .uşt komşulardan birinin veleti kırmıştı.-((((

walla benim içimde hep bir yerlerde olmuştur.. bisikletten kaynaklanıyor herhalde... daha sonra bir arkadaşın mobiletine bindim.. (o zamanlar 300 milyon dedi fiyatına sanırım şimdi 500 falan eder) ii deidm gezmeye diye alalım şundan.. sonra baktım olmayacak, işi büyüttüm, racing düşünmeye başladım.. daha sonra fiyatlarına falan baktım sonra da arabaların fiyatlarına.. tabi o zamanlar diablo hastasıyım.. 300 yapıo ya.. hayabusanın ibresini gördüm i,nterntte. işte o zamandan beri de hayabusa hastasıyım.. üstelik diablo ile hayabusanın fiyatını karşılaştırınca, ulaşabileceğim tek şeyin motor olduğuna karar kıldım.. daha sonra motordelisine, sonra da buraya kaptırdım.. tabi ben motosiklet.net i site yapım aşamasında dediği günden bberi takip ediyordum ama forumun farkında değildim... böyle böyle iyice deli olduk.. arbaların lastiklerini falan patlatmaya başladık (şaka bu tabi)

bende duvar kadar bi cbr 600 rr resmi var öööle kocaman duruyo bakıp bakıp küfrediyom.-))))))

tanışma başlığında da demiştim kankam sağolsun vitesli motora ilk kez onun sayesinde binidim ve bende hep hız meraktır bu gidişle araba alacağımız yok mz'le başladığım serüven bi aksilik olmazsa 600cc'lik racing ile devam eder yada bence bana yetecek kapasite honda twister :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar