Nasıl Adam Bunlar Ya :@

benzin istasyonundan yağ mı alınır ya o devirler bitti.

yağı motosiklet malezemeleri satan dükkandan veya servisden alıcan.

castrol den başka yağda bilmiyorsunuz ayrıca. (gerçi 15w-40 castrol olsa ne olur olmasa ne) soğukta balçık gibi çöker kartere o yağ..

Nisan ayına giriyoruz :mrgreen:

İyiki bir buji aldık olay oldu. Aldığım hiç bir buji orjinal değil. Ben orijinal buji alıyorum. Bosch Car Service'nin sahte buji satacağını düşünmüyorum. NGK konusunda emin değilim ama NGK'yı oto sanayiden aldım. Malzeme kalitesi ve ambalajı 3 liralık bujilerden iyidi.

Yağ konusuna tekrar dönersek ıslak debriyajlı motosikletler için özel olarak hazırlanmış yağ kullanmamız gerekli ama 8000 deviri geçemeyen scooter için tanınmış markaların üretimi (Opet, PO, Castrol vb) sıradan otomobil yağı konulamamasını aklım mantığım almıyor. Sonuçta scooterda ıslak debriyaj yok. Sıradan 4 zamanlı motoru var. Otomobil yağı kullanmakta sakınca görmüyorum.

şikayet edebilirsiniz... en iyisi bir daha oraya uğramamak. Ben olsam kavga ederdim :) gelemiyorum öyle şeylere

- Git sen motorcudan al yağını hadi.

Haddini bildiremedin mi o kavşağa?

Belki haddime değil ama çin motoruna litresi 20-25 TL olan yağı yakıştıramıyorum. 20-50 Petrol Ofisi LPG yağı alıyorum 7 TL ye. Problem sıkıntı yok. Bi tek NGK bujiye verdiğim 7 TL çok koydu.

Bir gün ucuz yağ yüzünden yolda kalmaman dileğiyle dostum. Bu arada arkadaşlar değinmişler ama ben de söyliyim. O buji orjinal değil büyük ihtimal. Bilmiyorum senin motorun bujisinin NGK karşılığı hakikaten ucuzdur belki...

İyiki bir buji aldık olay oldu. Aldığım hiç bir buji orjinal değil. Ben orijinal buji alıyorum. Bosch Car Service'nin sahte buji satacağını düşünmüyorum. NGK konusunda emin değilim ama NGK'yı oto sanayiden aldım. Malzeme kalitesi ve ambalajı 3 liralık bujilerden iyidi.

Yağ konusuna tekrar dönersek ıslak debriyajlı motosikletler için özel olarak hazırlanmış yağ kullanmamız gerekli ama 8000 deviri geçemeyen scooter için tanınmış markaların üretimi (Opet, PO, Castrol vb) sıradan otomobil yağı konulamamasını aklım mantığım almıyor. Sonuçta scooterda ıslak debriyaj yok. Sıradan 4 zamanlı motoru var. Otomobil yağı kullanmakta sakınca görmüyorum.

Benimki scooter değil ama :thumright

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar