- Konu Yazar
Öncelikle tüm MT ailesine Merhabalar diyorum.
Ben aydından mert lakabım Narko butun arkadaslarım ve aılem lakabımı kullanırlar .. neredeyse cocuklugumdan beri Scooter kullanmaktayım..ilk motorum gazeteden aldıgımız kınetıc Pride 77 cc lık bır motordu yanlıs hatırlamıorsam neyse ılk motor hevesı o zamanlar baslamıstı duse kalka kullanmasını ogrendım .
modıfıyede etmeye baslamıstım yasımın kucuk olmasına ragmen ama bırgun onu caldırlar .. pek uzulmedım ama yenısının gelecegını bılıordum
3 sene oncede uzun bır arastırmadan sonra pıyasadakı mondıeal - asya - celık motorlarını tercıh etmeyıp keeway arn aldım herseyı ıle mukemmel bır motor vıraj kabılıyetı frenlemesı kalkısı hızı vb birçok özellıgı ıle benı kendıne bagladı .. neyse artık aranızdayım ve gusel bır sohbete hazırım .. herkese ıyı Forumlar
Ben aydından mert lakabım Narko butun arkadaslarım ve aılem lakabımı kullanırlar .. neredeyse cocuklugumdan beri Scooter kullanmaktayım..ilk motorum gazeteden aldıgımız kınetıc Pride 77 cc lık bır motordu yanlıs hatırlamıorsam neyse ılk motor hevesı o zamanlar baslamıstı duse kalka kullanmasını ogrendım .