Hepinizin iyi niyetlerine teşekkür ederim. Hakkımda hangi konuda iyi düşünüyorsanız, Allah size misli misli nasip etsin. Kazasız sürüş olsun, motosiklet olsun, ekipman olsun.
Bugün bot, mont ve pantolonu geri yolladım. Botun zaten olmayacağı belliydi. Mağaza ile biraz önce konuştum. Onu 44 numara ile değiştirecekler. Mont ve pantolonu ise ben 52 beden almıştım. Bugün hocam ile konuştum. Hocam Benden 2 cm kısa boylu, kilolarımız aynı. Hocam 54 beden giyiyormuş, bu nedenle hocamın tavsiyesi ile mont ve pantolonu da 54 beden ile değiştirmek için geri yolladım.
Herkes merak ediyordur "Kim bu hocası?" diye. Hocam Prof. Dr. F.C., benim gibi zooteknisttir. Küçükbaş (koyun, keçi) konusunda ülkenin ilk üçe girecek bilim adamlarından birisidir. Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde çalışıyor. Kendisi 1978 yılından beri aralıksız motosiklet kullanır. Bu işi çok profesyonelce, kurallara uyarak ve dikkatli bir şekilde yapar. Örnek vermek gerekirse; aradan geçen 37 yıl içinde hiçbir kazası ve düşmesi yoktur. Sadece geçen yıl eşi artçı konumda iken, Şavşat civarında bir kere motoru yatırmıştır. Motorda ve kendilerinde herhangi bir hasar olmamıştır. Buradan ne kadar dikkatli sürdüğünü anlayabilirsiniz. Motosikletler konusunda çok okur, araştırır. Bir motosiklet söyleyin, hemen gücüne, torkuna, cc vs.sine kadar hepsini size sayar. Bu nedenle, sizin görüşlerinizi de her zaman dikkate almakla birlikte, hocamın söylediklerini öncelikle dikkat alıyorum.
Dün hocama fotoğrafları yolladım. Mont ve pantolonun biraz dar olduğunu, bu durumun motosiklet kullanırken hareketlerimi kısıtlayacağını, bunun da çok tehlikeli olduğunu belirtti. Bu nedenle mont ve pantolonu geri yolladım.
Eldiven konusunda ki eleştirilere katılıyorum. Birkaç hafta içinde İstanbul'a gittiğimde, eldiveni de daha kaliteli bir şey ile deneyip, değiştirmek istiyorum.
Tekrar söylüyorum, hakkımda ne diliyorsanız, Allah daha iyilerini size nasip etsin. İnsanın kendisi için ettiği duanın akıbeti Allah'a kalmış ama insan başkası için dua ederse, o Allah katında her zaman kabul görür.
Tekeriniz düz bassın.