napcaz bu radarcı polıslerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walla arkadaslar napcaz bu radarcı polıslerle bılmıyom
motorların sehırler arsı yollardakı hız lımıtını arttırmak ıcın bı kampanyamı baslatsak acaba.
gecen cuma Marmarıs'e gıtmek ıcın yola cıktım polıs abılerımız durdurdu hız lımıtını astığımı soyledıler 206ytl yazdılar eyvallah dedık.
gerı donerkende Çine'de durdurdular gene lımıtı astın dedıler okadar yalvarmama ragmen gene bı 206 ytl yazdılar ve 70 km suratle gıtmemı soyledıler 70 km suratle o yol bıtermı beee
napcaz bu surat ısını bılmıyom sızden onerı beklıyorum herkeze selam :salut: :salut:

Son düzenleme:
Allah sabır versin diyorum. :pale: ayrıca o yolda 70km ile 1000rr görürsem 100rr muamelesi yaparım na şuraya yazıyorum. :mrgreen::mrgreen: :mrgreen:

uyanik ol dostum yaa...radarlari hep duzluklere kuruyorlar..oralarda hiz yapma sende..aslinda bizim burda anti radar var 1.5 km den radari yakaliyip uyariyo surucuyu..burda herkes kullaniyor ama turkiyede buyuk cezasi varmis..

yapacak bir şey yok, sürat yapmayacaksın, neyapalım böyle.

Allah sana sabır versin. 1000rr ile öyle yolda 70 km ile gitmek imkansıza yakın birşey:) bak biraz sakat bir yol olcak ama : radarı önceden tespit eden bazı cıhazlar oldugu söyleniyor. bu konuyu araştır istersen....... ama sakın bu cihazlarla yakalanma 3000ytl cezası var diyorlar :):) gerçekten elektronigin piri diyebilecegin uzman arkadaşların varsa bu sorununu çözebilirler. sonuç olarak.

radarın çalışma pressibi: karşı tarafa bir sinyal gönderir. bu sinyal cisme çarpar(araba motosiklet kamyon otobüs vs....) çarpan sinyal tekrar radar cihazına geri döner ve bu şekilde radar senin radar cihazına yaklaşma hızını tespit eder ve burdan kaç km hızın oldugunu ekrana verir.
gelelim senin bu radardan nasıl kurtulcagına:
1) üzerine gelen bu radar sinyalini emecek yani sana çarpan sinyalin tekrar radar cihazını dönmesini engelliyecek bir devre yaptırman veya hayalet uçakların yüzeylerinde özel bir madde var bu madde sayasinde radarlara yakalanmıyorlar maddeniz özelligi gelen sinyali emiyor... sen bu maddeden bulup motoru bununla kaplattır( zor yöntem) :):)
2) bu sinyal emme işini yapmadan sadece motor üzerine radar sinyali geldiginde sana uyarı veren bir devre( bu mümükün yapanlar varmış ama tanışmak nasip olmadı:) ) elektronigi yutmuş bir insan bulursan bu devreyi yaptırabilirsin. sonuçta üzerine gelen belli bir frekansta sinyal var o elektronikçi sadece bu sinyal sana ulaştıgında bunu tespit eden bir devre yapcak
inşallah bu verdigim biligilerden sonra emliyetten arkadaşlar beni ziyaret edip 2 yıl içerde misafir etmezler:):)
neyse ne olur ne olmaz. "burda yazdıklarım bir hayal ürünüdür " yazsını ekleyim.:cherry:

Geçmiş olsun, karayollarında motosikletlerin hız limitleri malesef 70 Km bunukimsenin değiştirebilmesi mümkün değil.
Anca kanun çıkartabilirlerse.Bunun yanında bildiğim kadarıyla uyarıcı cihaz kullanmanın cezası para cezasının yanında ehliyet men ve 3 ay hapis olarak biliyorum. Bu nedenle pek tavsiye etmem ama ben yakalanmam diyen varsa bilemem.Ayrıca bu tip araçları motorda kullanmak pek mümkün değil zira kafada kask var.
Peki bu süratle yol bitmeyeceğine göre yapılacak iş biraz dikkat.Yol kenerına uyarı levhası konmadan radar olması mümkün değil onun için sağ taraftaki levhalara dikkat.
Geçen hafta 1100 Km gittimşehir dışı 3 radar a girdim ortalama süratim radarı geçerken 100-110 civarında olmasına rağmen durdurmadılar.Bence biraz tolerans bile gösteriyorlar. Ama yinede tabelalara dikkat etmek gerekiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında cezadan kurtulma çaresi var hız limitini aşmıcaksın kamyonların altında telef olacaksın ülkemizde hangi iş dogru yapılıyoki
1000cc lik bi racing motosiklet düşün 70 km hızla gidecek hararet yapacak hasar görecek peki hız sınırlamasını ayarlayan beyinsiz bunun masrafını ödicekmi?

Radar olabilecek yerler genelde bellidir. Tepe sırtlarından sonra, hızlı yokuşların ve virajların bitişinde bazen benzinlik girişlerinde ağaçların, panoların altına yatarlar. Hele ki o yolu devamlı gidiyorsan bilirsin çünkü hep aynı yerdedir.
Hiç olmadı bir cd asarsin:mrgreen:

Motosikleti
Forza 250
GV 650' Alıntı:
Yol kenerına uyarı levhası konmadan radar olması mümkün değil onun için sağ taraftaki levhalara dikkat.
Geçen hafta 1100 Km gittimşehir dışı 3 radar a girdim ortalama süratim radarı geçerken 100-110 civarında olmasına rağmen durdurmadılar.Bence biraz tolerans bile gösteriyorlar. Ama yinede tabelalara dikkat etmek gerekiyor.

evet dedigin gibi.
Radar bolgesine gelmeden once kesinlikle tabelasi olur.
ve yine dedigin gibi hiz limiti +10 km/h tolerans gosteriyorlar.

o kadar hıza izin verniyorlarsa bu motorları satmasınlar hepimiz elektrikli bisiklet alalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu yolda radarla hız kontrolü vardır tabelası hemen hemen her yolda var ama radar heryerde yok bu tabelaların asıl amacı zaten süratı engellemek veya caydırmak bi yolda radar tabelası görüp yavas gidecen o yoldan baska yola gecip tekrar tabelayı görcen e sonucta yine devamlı yavaş gitmiş oluyosun ne anlamı kalıyoki

Motosikleti
'13 Inazuma
arinrin' Alıntı:
Radar olabilecek yerler genelde bellidir. Tepe sırtlarından sonra, hızlı yokuşların ve virajların bitişinde bazen benzinlik girişlerinde ağaçların, panoların altına yatarlar. Hele ki o yolu devamlı gidiyorsan bilirsin çünkü hep aynı yerdedir.
Hiç olmadı bir cd asarsin:mrgreen:
:cat: :mrgreen:

hiç radara yakalanmadım cünkü scooter kullanıyorum :mrgreen:

Moraliniz bozulmasın ama ben 125 cc scooter ile normal hızım 60-70 km ki yol boşsa 80-90 ile gidiyorum. Kendi kendime birde çok hızlı gidiyorum diye kızıyordum. Kendime sürekli 32 yaşında adamsın bugün yarın evleniyorsun çocuk gibi hala motor tepesinde hız yapıyorsun diyordum ki bu yazıyı okudum koptum. Yok ben hiç motorumu büyütmeyim sizi gördüm benim yüzüm kızardı. :silent: O alet o hızda nasıl hararet yapar acaba. Şu kanun koyan adamlar acaba hız limitlerini motorları düşünerek ayarlayamazlar mı? 1000lik motor ile sana bol şanslar dilerim dostum. İşin cidden zor.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Polisin ve radarın bu konuda bir günahı yok, tabi bizimde.
Acilen hız limitlerinin ve süresi dolupda artık anlamsız olan bir çok trafik kanununun günümüz şartlarına uyarlanması lazım.

Tr'de vatandas anca cezadan anlar sopadan anlar mantigi var, bu yuzden biz punishment society oluyoruz, honour (onura dayali bkz. japonlar) olmak yerine ve her punishment(cezaya dayali) toplumda oldugu gibi bi firsatini buldugumuzda muhakkak yasadisi isler yapiyoruz kimisi banka hortumluyor, kimisi kontrolsuz hiz yapiyor. Gerci poliste hakli o yolun ne oldugunu iyi biliyorlar, yol neden bozuk, ceza yemiycegini anlayan uyanik bi mutahit asfalttan calmis ondan bozuk. Kisaca hersey birbirine bagli bencede hiz siniri yukseltilmeli hatta hic olmamali Turk toplumunun onuruna birakilmali bu tip isler. Radar tespit edicek cihaza gelince
bence radar tespit eden cihazi bulabilcek bir polis yok :) zaten motorla 1000rr bassan gaza arkandan takip edicek poliste yok dostum
Umarim bigun gelir herkes hakettigi muameleyi gorur, biz ne dunyanin en pahali benzinini hak etttik, nede sirtimizdan gecinen politikacilari ve onlarin yaptigi gereksiz binlerce kanunu...

Yaa aylik maasini cezaya yatiracaksin yada motoru yavas kullanacaksin.Tercih senin baska alternetif yok.alacagin tum radar tespit cihazlari polis tarafindan tespit edilmekte.O zaman basin daha buyuk belada.Polisteki cihaz ikinci bir frekans tespit ettiginden yasak radyo yayini cihazi bulundurmaktan basin cok agirir.
110 asmadigin surece sorun yasamazsin.Ama soz dinlemezsen yakinda motorunu baglarlar iste o zaman uzucu olur.Bence bir dusun.

elimizdeki detectorlar superheterodyne receiver ilen yapilmis oldugundan radar detectorlarin eskilerini yakalamak mumkun oluyordu cogu poliste VG-2 interceptor denen bu tip dalgayi algiliycak aletler mevcuttur. Fakat bu detector detectorlar(radar denetleyeciyi bulan denetleyicilerde) ustte bahsedilen diyotu icermekteydi, bunun sonucunda radar tespit eden tespit edicileri tespit eden aletler turetildi. (radar detector detector detector) :) Aslinda anlatmak istedigim herzaman bir yol vardir Stealth Micro System'in device'i var bende simdi ornegin cok guzel. Tekrar diyorum teknolojiyi kullanirsan yakalama imkanlari yok.

Ama az evelde soledigim gibi keske ceza ustune kurulu bir toplum olmasak radar denetleyiciyi denetleyen denetleyicide olmazdi ozaman, hiz sinirida olmazdi. ıckili araba kullanan havaya kursun sikan insanlar da olmazdi azicik kendisine saygisi olsa insanin poliste elinde lazerle kosede durmak zorunda kalmazdi daha yararli isler yapilirdi. Neyse bu bitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar