Rayzik mi nagıt mı diye sorunca 1000rr lar z800 ler havalarda uçuşacak sandım. Hayal kırıklığı. Git ybr al
Racing'leri seçeneklerde çıkardım. Bencede oğuzöztürk kardeşimizin dediği gibi 2 kuruşluk zevk için 3 kuruşluk eziyet çekilmez. A1 ehliyeti ile pulsar200 le çevirmeye girersem sorun olucağını biliyorum ama gene meraktan soruyorum kaç tl ceza yerim motoru çekerlermi? Ha bu arada ruhsatı ya düzceden yada memleketim çankırıdan çıkarttırıcam buralarda sigorta fiyatları istanbuldan düşükmüş.
Teşekke ederim.şuanki aklımda olan sadece 2 model var. 1)yamaha mt125 2)ktm duke 125 hangisi daha iyi sizce türkiyedeki 2. El Piyasası , yedek parca fiyatları, yakıt tüketimi, konforu sizce hangisini almak mantıklı?
Teşekkürler. Mt125 alırsam lastik masrafı olmuyucak yani bu demmekki ekipmana 700 tl daha eklendi 3.200 tl. Ekipman parası çıktı. Duke da ırc ilemi gelio yoksa benmi yanlış hatırlıorum. Keoma abi sen mt ile uzun yol yaptınmı? Geşke vites göstergesi olsaymış daha iyimiş. Sonradan takılabiliomuş küçük bir devreyle. Motora bir zararı olurmu. Birşey daha bu ruhsat konusu olurmu 200cc motoru ruhsata 125lik die işletebilirmiyiz??.
Mt125 gerçekten çok güzel aylarca düşündüm inceledim az yaksın şehir içinde beni heryere götürsün rahat olsun kullanımı kolay olsun kaliteli olsun vs.beni heryönden tatmin etti. Sürüşüde çok keyifli hacmine göre gidişide.Tam almaya niyetlenmişken uygun fiyata nokta hatasız z250sl abs buldum o parayı ona verene kadar bu olsun dedim.İkisinide kısa bir süre sürdükten sonra z250sl bağımlılık yaptı mt bir anda silindi kafamdan. Ama hala kalbimde yeri var trafikte hiçbir motora kafamı çevirip bakmam dikkatimi dağıtmam ama mt125 gördüğümde çok keyif alıyorum.Keşke tasarımı bozmadan aynı kasayı yüksek hacimlerlede tasarlasalar belki yamahaya transfer olurdum.Mt ailesinin hiçbiri mt125 kadar yakışıklı değil şimdiden hayırlı olsun bu motor seni üzmeyecek.Teşekkürler. Mt125 alırsam lastik masrafı olmuyucak yani bu demmekki ekipmana 700 tl daha eklendi 3.200 tl. Ekipman parası çıktı. Duke da ırc ilemi gelio yoksa benmi yanlış hatırlıorum. Keoma abi sen mt ile uzun yol yaptınmı? Geşke vites göstergesi olsaymış daha iyimiş. Sonradan takılabiliomuş küçük bir devreyle. Motora bir zararı olurmu. Birşey daha bu ruhsat konusu olurmu 200cc motoru ruhsata 125lik die işletebilirmiyiz??.