Naked Tercihi Konusunda Tavsiyeleriniz

Katılım
16 Ağu 2014
Mesajlar
256
İlk motor serüvenime yamaha MT-125 ile başlayacağım , belki 3 ay belki 1 yıl sonra ama son kararımı verdim alıyorum. Merak ettiğim şey bu motora hangi tür kasklar gider ? (kaskta 2 bine kadar çıkarırım limiti)
 
Katılım
15 Ağu 2014
Mesajlar
60
Aynı şekilde ben de MT 125 ile başlama kararındayım. Kask için ayırdığın parayla istediğini alabilirsin. Ben BELL M3R ya da Caberg V2RR almayı düşünüyorum. 600 lira civarı. Limit yüksek olduğundan ARAI leri de inceleyebilirsin. Bana yüksek geldiğinden pek incelemedim. :)
 
Katılım
27 Ağu 2008
Mesajlar
2,492
Arkadaşım motosiklet tecrübeni sıfır kabul ederek 2. el cbf 150 almanı yavsiye ediyorum.Büyük ihtimal ilk birkaç bin km. de yatıracaksın.Dizaynına fazla takılmayıp,mekaniği iyi durumda,sana 2 tekeri öğretecek bir motosiklet al derim.Şimdiden hayırlı olsun.unutmadan motorla birlikte düzgün birer kask,eldiven,mont ve bot almayı ihmal etme.Tarihe bakmadan yazmışım :) Neyse konuyu okuyan genç bir arkadaşa fayda olur düşencesi ile kalsın bari.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst