Merhaba, aşağıdaki tulumu önce kendime kullanmak için satın aldım. Ürün Pakistan'da üretiliyor ve oldukça kaliteli. Revit'in bilinen bir modelinin kalıpları ile yapılmıştır. Ben Pakistan'da bulup almıştım kendime, kullanıp memnun kaldım. Sonra bir kaç arkadaşım da isteyince onlara da getirttik. Baktım ilgi görünce, fiyat da uygun olunca bir kaç tane fazladan getirttim. Yolunuz düşerse uğrayıp bakmanızı tavsiye ederim.
Tulumun rüzgar ve su geçirmemesi, cordura malzemenin güvenliği ve tek parçada pantolon/mont olayını çözmesi yanısıra, en büyük faydasını kısaca şöyle anlatayım:
1) Giymesi ve çıkarması çok kolay olduğu için, işe giderken iş kıyafetinin üzerine giyer gidersiniz, tulumu çıkarınca kimse motorla geldiğinizi bile anlamaz. Bayanlar etekle bile giyebilir. Giyip çıkartırken ayakkabıları çıkartmanıza gerek yoktur.
2) Yazın uzun seyahatlerde permuda pantolon ve tişört üzerine giyersiniz, molalarda tulumu çıkarıp ferah ferah oturursunuz.
Elimde farklı beden ve renklerden var bir miktar henüz. İlgilenenler olursa diye paylaşayım. Elimden geldiğince fiyatta yardımcı olurum.
Sahibinden ilan numarası: 201659879
Linki de aşağıda;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-tulum-motosiklet-icin-kullanisli-bir-seyahat-tulumu-mu-ariyorsunuz-201659879/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false