daha çok kros olmuş gibi![]()
Güzel olmuş..ellerine sağlık ancak farları biraz daha aşağı bastır ki asfaltı görsün ve göstersinler![]()
Evrakların tam ise,27.00tl. tutarında bir masrafın var.
Emniyete gidip bir plaka makbuzu yazdırıyorsun,ardından cemiyete gidip plaka nı emniyetin verdiği makbuzu ibraz ederek baş vuruda bulunuyorsun.
Muhtemelen cemiyette masa başında dangalağın biri vardır,seni kalıplar daha hazır değil 3/4 saat sonra geldiyip sallıcak tır.Hiç takılma,3/4 saat sonra gel plakan hazır olmuş olucaktır,direk alıp gitmiyorsun,muhakkak cemiyet mührünün vurulup vurulmadığına bak,vurulmadıysa şayet vurulmaması %90 ihtimal dir.
Cemiyet mührü ardından,emniyete koşturuyorsun ardından emniyetin mührünü vurup hadi eyvallah diyip motorun yolunu tutuyorsun...
Hepsi bukadar.![]()
Dostum yanlış anlama,senin gibi burda bu şekilde kesip biçenlerden çok azı motorun son halini burda paylaşıyorlar,ahaaa ek sozu yapıyom yarın foto hazır,ahaa gidon takıldı pegler hazır fotolar yarın diyip toz oluyorlar nedense anlamıyorum...
Seni dört gözle bekliyoruz:rendeer:
Şu an motorun son halini çok merak ediyorum...Kendi motorunu kendi yapan arkadaşlarada ayrı bir gıpta ediyorum,çalışmalarınızın devamını dilerim,saygılar....
Mad Max filmleri vardı zamanında...çölde yabani yaşam ve acayip makinalar vardı...bu makina sanki o filmden fırlamış gibin...
hilkat-ı garibe...
http://hilalboard4.free.fr/Caps/mad max2.jpg
bu işler böledirr bmw yapsa olur şahane tolga yapınca olur hilk atı garibe
kızma biraderim...ben bu yaptıklarının 10 da 1 ini bile beceremem...emeği takdir ederim...ama ürkütücü bir makina...![]()
İste buu dostum bide guzel bi renge boyayip azicik daha depoyu falan da gorsel olarak eklentiler yaptinmi dunyadaki tek honda titanin streetfighter versiyonu olur bence mukemmel olmus
sen yaptın,patladı gitti :mrgreen:
anlamadm :silent: