Nacizane Bunlar da BEnim Makinamın Fotoğrafları.

26.09.2006 akşamı başlayan beraberliğimizde Karşılıklı saygı ve sevgiçerçevesinde ufak tefek kavgalarımızda olsa genel anlamda beni hiç üzmedi.1,5 yıla yakın olan birlikteliğimizde benim kahrımı ve kilomu çektiği için. BEnimle her yole geldiği için ve beni yolda bırakmadığı için sizin huzurunuzda ona TEŞEKKÜR ediyorum. :rendeer: MACİTİM benim.

Sağlıcakla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazasız Belasız kullan kardeş hayırlısıyla...

abi mct yi şekil yapmışın arka jant ıda değiştirmişin hanği modelin jantını taktın abi tel kırma sorunundan da kurtulmuşun böylece artık arkana bakmadan kullanbilirsin abi mct yi bizim arkadaşta vardı temmuzun sıcagında sabah akşama kadar iki kişi 450 km yol yaptık o sıcakta elimiz yüzümüz kavruldu üç ğün yattım ama mct de tık yok

Gayet güzel olmuş Arbetus. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. Güle güle bin.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Arka jantın tel kırmadan dolayı değiştirmedim. İhmal ettiğim dişli takozlarının bitmesinden dolayı göbeği dağıttığım için değiştirdim. standart kampanasından daha büyük bir kampanaya sahip olduğu için daha güven veriyor artık frenler. Eski frenlerin balataları honda activia scooter ile neredeyse aynı boyuttaydı. Arka lastiği de tubelles yaptım Şu an onunla ilgili bir sıkıntım yok. jant sanırım Arora Kaiser 200 ün müş ben de tesadüfen öğrendim sl150 sanıyordum ama yan yana gelince farkettim :) aynı desende ön teker bulamadım kendi ön jantımın ebatında. photoshopta denemeler yaptım ön teker kalın olunca daha çok yakışıyor sanki. motorla uğraşmayı seviyorum.

Sağlıcakla.

Rahmetli Barış Akarsu abimizin fotoğrafını da siperliğe yapıştırmışsın.Çok güzel bir davranış.Onun içimizde yaşadığını çok güzel bir biçimde belirtmiş

Motorsikletinin markası modeli nedir bu arada

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar