Aynen katılıyorum hocam sağdan duyup sola anlatıyorlar. Bi çok bilgi okudum bu kakla ilgili ama kullanıcısı anlatırsa yaşadığı olumlu olumsuz şeyleri bizde kendi kriterlerimize göre değerlendiririz. Sana bi sorum olacak ben kask takabilir miyim yoksa bu konuyla ilgili bi konu açayım mıMerhaba
Kullanan memnun olmayanı duymadım.memnunluk kıstası nedir bilemiyorum . Hiçbiri de kaza yapıp aha valla korudu demedi.
Kaza anında korusun yeter bana göre gerisini tikac hallediyor.
Nolan64 kullandım. Normal bir kaskti kazada korudu . Ses vardi , tikac vardi. Sorun yoktu. Kazada koruduğu için sempati besledim markanın kendisine... guven duyarim nolan markasına.
Ayrıca hazır konu gelmişken, kulaktan duyma bilgiler canımı çok sıkar.. yukarıdaki birinci ağızdan bir bilgidir, kullanıp deneyimlemisligim yoktur.
Bir arkadaş gelmiş kullandigim icin , nolan n64 lerde genel bir sorun varmış, n64 alma n87 al dediler bana dedi. Neymiş o sorun dedim. Valla bilmiyorum ama öyle bir sorun varmış değil mi diye bana soruyor. Ben sıkıldım cidden bu boş muhabbetlerden.
Aynen katılıyorum hocam sağdan duyup sola anlatıyorlar. Bi çok bilgi okudum bu kakla ilgili ama kullanıcısı anlatırsa yaşadığı olumlu olumsuz şeyleri bizde kendi kriterlerimize göre değerlendiririz. Sana bi sorum olacak ben kask takabilir miyim yoksa bu konuyla ilgili bi konu açayım mı![]()
![]()
Merhaba
Kullanan memnun olmayanı duymadım.memnunluk kıstası nedir bilemiyorum . Hiçbiri de kaza yapıp aha valla korudu demedi.
Kaza anında korusun yeter bana göre gerisini tikac hallediyor.
Nolan64 kullandım. Normal bir kaskti kazada korudu . Ses vardi , tikac vardi. Sorun yoktu. Kazada koruduğu için sempati besledim markanın kendisine... guven duyarim nolan markasına.
Ayrıca hazır konu gelmişken, kulaktan duyma bilgiler canımı çok sıkar.. yukarıdaki birinci ağızdan bir bilgidir, kullanıp deneyimlemisligim yoktur.
Bir arkadaş gelmiş kullandigim icin , nolan n64 lerde genel bir sorun varmış, n64 alma n87 al dediler bana dedi. Neymiş o sorun dedim. Valla bilmiyorum ama öyle bir sorun varmış değil mi diye bana soruyor. Ben sıkıldım cidden bu boş muhabbetlerden.