N87 CLASSIC N-COM M.White 5

Merhaba
Bu model hakkında yorumlarınız nelerdir genel olarak nolan kullanlar kasklarından memnun mu ?

Benimde listemde şu an N87 var güneş vizörü aralık kalıyor mu hava ses olayı nasıl kullanan var mı?

Merhaba

Kullanan memnun olmayanı duymadım.memnunluk kıstası nedir bilemiyorum . Hiçbiri de kaza yapıp aha valla korudu demedi.

Kaza anında korusun yeter bana göre gerisini tikac hallediyor.

Nolan64 kullandım. Normal bir kaskti kazada korudu . Ses vardi , tikac vardi. Sorun yoktu. Kazada koruduğu için sempati besledim markanın kendisine... guven duyarim nolan markasına.

Ayrıca hazır konu gelmişken, kulaktan duyma bilgiler canımı çok sıkar.. yukarıdaki birinci ağızdan bir bilgidir, kullanıp deneyimlemisligim yoktur.

Bir arkadaş gelmiş kullandigim icin , nolan n64 lerde genel bir sorun varmış, n64 alma n87 al dediler bana dedi. Neymiş o sorun dedim. Valla bilmiyorum ama öyle bir sorun varmış değil mi diye bana soruyor. Ben sıkıldım cidden bu boş muhabbetlerden.

Merhaba

Kullanan memnun olmayanı duymadım.memnunluk kıstası nedir bilemiyorum . Hiçbiri de kaza yapıp aha valla korudu demedi.

Nolan64 kullandım. Normal bir kaskti kazada korudu . Ses vardi , tikac vardi. Sorun yoktu. Kazada koruduğu için sempati besledim markanın kendisine... guven duyarim nolan markasına.

Ayrıca hazır konu gelmişken, kulaktan duyma bilgiler canımı çok sıkar.. yukarıdaki birinci ağızdan bir bilgidir, kullanıp deneyimlemisligim yoktur.

Bir arkadaş gelmiş kullandigim icin , nolan n64 lerde genel bir sorun varmış, n64 alma n87 al dediler bana dedi. Neymiş o sorun dedim. Valla bilmiyorum ama öyle bir sorun varmış değil mi diye bana soruyor. Ben sıkıldım cidden bu boş muhabbetlerden.
Aynen katılıyorum hocam sağdan duyup sola anlatıyorlar. Bi çok bilgi okudum bu kakla ilgili ama kullanıcısı anlatırsa yaşadığı olumlu olumsuz şeyleri bizde kendi kriterlerimize göre değerlendiririz. Sana bi sorum olacak ben kask takabilir miyim yoksa bu konuyla ilgili bi konu açayım mı :D :D

Aynen katılıyorum hocam sağdan duyup sola anlatıyorlar. Bi çok bilgi okudum bu kakla ilgili ama kullanıcısı anlatırsa yaşadığı olumlu olumsuz şeyleri bizde kendi kriterlerimize göre değerlendiririz. Sana bi sorum olacak ben kask takabilir miyim yoksa bu konuyla ilgili bi konu açayım mı :D :D

Kullanıcısı anlattı ışte. Daha once kullandığı kask ortalama altı koruma ve dizaynda... bir sonraki kaski n87 adam tabiki memnun olur. Memnun da neye gore memnun.. sitemim bunaydi.. sonra kullandıkları kaski kotuluyor... Bu durum maddiyatla ilgili.. nolan mi aslaaa takmam kafama arkadas kafam o kadar ucuz değil diyen arkadasta gorduk :))

Konuyu acan arkadaş "genel olarak nolan kullananlar" ibaresini ilave edince yorumum markaya idi . Markaya guvenirim.

Kazasız belasiz

Merhaba

Merhaba
memnunluk kıstası olarak sağlamlık ,rüzgar sesi ,kaskın pedleri, vizörü vb. marka hakkında pek bir bilgim yok.
nolan kullanlar kasklarından memnun mu ? sordum kask kullanıcılarından bilgi almak için ??

Nolan-Kask-Nolan-N86-Electro-N-C_17445_1.jpg

Şundan var bende, n86 modeli. İçinde rahat ettiriyor. Motorum naked olmasına rağmen rüzgar sesinden de rahatsız olmuyorum içinde pek. Buff ile alttan da izolasyonu sağladın mı kafan rahat olur. N87 hakkında bir bilgim yok.

Nolan n86 kullandım.Kafayı rahat tutuyor.Güneş vizörü var,kendinden pinlocklu yani buhar yapmıyor.Yağmurda camı silme gereği hiç duymadım.sorunu kabuğunun aşırı büyük olması ve çene altından çok rüzgar girmesi gerçi o da buffla hallediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar