Daha önce benzer bir sorunla(hesaptan para çekip hiç bir işlem yapmama)ne kendim karşılaştım ne başka yerden duydum.Parasal olarak sıkışık bir zamanda yüklü bir alış-veriş sırasında başıma gelseydi ciddi sıkıntı içine girecektim.Bu tarz sistemsel bir hata olsa bile hesaplarına ve benim siparişlerime bakıp,yanlış işlemi tespit edip haksız yere el koydukları paramı geri iade etmeleri 5 gün(hatta daha fazla) sürmemeli.Daha öncesinde ürün iadesinden bile paramı aynı gün bankaya yolladılar.Şimdi ne oldu da insanları günlerce,haftalarca bekletiyorlar.Eğer sistemleri yetersizse,personeli yetersizse ya sistemlerini geliştirecekler yeni daha fazla yükü kaldıracak bir servera geçecekler yeni ve daha deneyimli personel alacaklar yada biz bu işi beceremiyoruz insanları mağdur ediyoruz diyerek dükkanı kapatıp çekip gidecekler.
Size küçük bir soru ; Siz lastikleri iyicene yıpranmış,zinciri kopmak üzere,bakımları yapılmamış,motorunda yağ kalmamış bir motosiklete ile yola çıkıp hem kendinizi tehlikeye atıp hemde yapacağınız kazalar ile başkalarını mağdur edeceğinizi bile bile yola çıkar mısınız?
N11 işte o motosikletle para hırsından dolayı bile bile yola çıktı hem kendi adını lekeledi hem insanları mağdur etti.