- Konu Yazar
N11de mağazası olan ve Özel ölçüyle modele özel üretim yaptığını iddia eden AutoEN adındaki branda üreticisinden nevada 250 için özel üretildiği iddia edilen bir branda satın aldım. Branda geldi özel üretimle alakasu yok branda içine 2 tane motor sığar. Branda kalın ama içi pamuklu kumaş gibi kendi kendime dedim ki bu egzoz kısmına denk gelen yerler umarım sıcaktan eriyip yapışmaz. Aslında iade edecektim kalitesi çok kötü çünkü ama yağışlı döneme denk geldik ve motoru brandasız bırakmak istemedim site de kedi dolu zaten.
Neyse dün hava güzeldi epey gezdim geri döndüm motoru kapattım brandayı serdim üstüne bugün motoru açtığımda gördüm ki egzoza temas eden yer erimiş ve egzoz üstünde kalıntı bırakmış bunu boyaya zarar vermeden nasıl çıkartırız bilgisi olan var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Neyse dün hava güzeldi epey gezdim geri döndüm motoru kapattım brandayı serdim üstüne bugün motoru açtığımda gördüm ki egzoza temas eden yer erimiş ve egzoz üstünde kalıntı bırakmış bunu boyaya zarar vermeden nasıl çıkartırız bilgisi olan var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------