Ben pek karbüratörden olduğunu sanmıyorum çünkü yazın o ayarı yapmıştım. evvelden beri motor bu çalışmama sorunu var. motor orjinal 25 bin km de 89 alman her şeyi orjinal.
Şöyle bir şey daha aklıma geldi; boşta gaz verirken yarı devirden sonra gaz yemiyor, ama viteste gidince sonuna kadar gaz yiyor. bugün soğuk havada bir kere vurdum bir iki çalışacak gibi olduktan sonra öldür Allah çalışmadı, yazında böyle oluyor çalıştı çalıştı yoksa daha çalışmıyor. ilk bakışta boğuluyor gibi ama değil. Platinin oradan bir ara akşam vakti elektrik atladığını gördüm şimdi oraya naylon koyup denemem icap edecek.
sorunu bulmam lazım motorum güzel temiz ama en azından şu çalışmama sorununu ve gaz yememe sorununu halletmem gerekecek, aklınıza herhangi bir şey gelirse yazın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Ben pek karbüratörden olduğunu sanmıyorum çünkü yazın o ayarı yapmıştım. evvelden beri motor bu çalışmama sorunu var. motor orjinal 25 bin km de 89 alman her şeyi orjinal.
Şöyle bir şey daha aklıma geldi; boşta gaz verirken yarı devirden sonra gaz yemiyor, ama viteste gidince sonuna kadar gaz yiyor. bugün soğuk havada bir kere vurdum bir iki çalışacak gibi olduktan sonra öldür Allah çalışmadı, yazında böyle oluyor çalıştı çalıştı yoksa daha çalışmıyor. ilk bakışta boğuluyor gibi ama değil. Platinin oradan bir ara akşam vakti elektrik atladığını gördüm şimdi oraya naylon koyup denemem icap edecek.
sorunu bulmam lazım motorum güzel temiz ama en azından şu çalışmama sorununu ve gaz yememe sorununu halletmem gerekecek, aklınıza herhangi bir şey gelirse yazın.
Evvelki seneler platin değişimi de yapmıştım yine aynı sorun oldu orada acaba başka bir yer mi bozuk bağlandığı yerlerde felan bir bozukluk olabilir mi? İllaki sitede başına gelen biri vardır çok kurcalanmış bir makine değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
ayrıca alman bir site vardı mz yedek parçalarıyla ilgili bileniniz var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
http://www.sausewind-shop.com/mz-ersatzteile/etz-251-301/03-elektrische-ausruestung/3-06-drehstromlichtmaschine/lichtmagnetzuendanlage-mz-etz-250-alle-all-types-12v-180w.html
bunun gibi çok site var ama dışarıdan parça getirmenin yükümlülükleri nelerdir acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------
http://www.ost2rad.de/MZ-Ersatzteile/Zylinder-Motor-Getriebe-Kolben/175ccm--250ccm-und-300ccm/Kurbelwelle-ETZ-250---251---301.html