MZ Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kocaeli İl Temsilcisi
:rendeer:sagolasin piyanist irf ark dun siparis ettim :rendeer:

anladım hayırlısı olsun parçaladığım mz motosikletimden işime yaramayacak parçaları ihtiyaç sahibi arkadaşlara ücretsiz verebilirim jantları şu an için küçük bir meblağ karşılığı verdim gibi bir şey , ama şasi ön takım depo yan kapaklar, şanzumandan çıkan vites dişlileri sekromeçler, km devir sayaçları vs. vs.

...:cherry::cherry: çok az kaldıç... bi mz de bende var ve onu 10 sene sonra çıkarACAĞIM... şuan yıllanmış şarap gibi oldu...

bu arada bir tanede istanbulda uğraşmak için alsammı ne yaw.. sizin orlardan..

anladım hayırlısı olsun parçaladığım mz motosikletimden işime yaramayacak parçaları ihtiyaç sahibi arkadaşlara ücretsiz verebilirim jantları şu an için küçük bir meblağ karşılığı verdim gibi bir şey , ama şasi ön takım depo yan kapaklar, şanzumandan çıkan vites dişlileri sekromeçler, km devir sayaçları vs. vs.
Arkadaşım merhaba yan kapakları ve km devir sayacın hala elinde duruyorsa benim işime yarıyabilir

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşım merhaba yan kapakları ve km devir sayacın hala elinde duruyorsa benim işime yarıyabilir

devir sayacinin cami kirik ama calisiyor digerleri iyi durumda yan kapaklar saglam boya ister kargo adresini yolla bana en musait zamanda yollayayim:)

Yok mu tertemiz fun 301 ini satan istanbuldan arkadaslar.. Ybr fiyati soylemeyin bana ve ozel mesajdan ulasin :)

Kocaeli İl Temsilcisi
hem temiz olsun hem bisiklet fiyatına olsun oldumu şimdi

Ali jantları sen istiyordun değilmi onlar dışında tamamını bu gün itibari ile yine siteye üye bir arkadaşımız aldı jantları ayırdım almayacaksan onlarıda vereceğim .

Bu arada daha önceki mesajlarımda özelden yada buradan ihtiyaç sahibi arkadaşlardan , adres istemiştim fakat herhangi bir kargo adresi verilmediği için bu gün itibari ile jantları hariç tamamını vermiş bulunmaktayım arkadaşlar bilginize .

slm mz'ci arkadaşlar sayfaya yeni katıldım benim sizlere bisorum olucak bu mz lerin adam akıllı bi ustsı yokmu bu istanbuldaya usta diye geçinen üçkağıtçının birine gittim motorum tam 27 gün orda kaldı ve ondan sonrada güzelbi randuman alamadım bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim ...

Kocaeli İl Temsilcisi
slm mz'ci arkadaşlar sayfaya yeni katıldım benim sizlere bisorum olucak bu mz lerin adam akıllı bi ustsı yokmu bu istanbuldaya usta diye geçinen üçkağıtçının birine gittim motorum tam 27 gün orda kaldı ve ondan sonrada güzelbi randuman alamadım bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim ...

motorunun nesi var ?

İrfan abi jantlar çelik janttı değilmi sormayı unuttum heralde kargoya ne zaman verirsin

írfan abim karburotore hava cok fazla gelıyo gaz verdıgım zaman hemen almıyo kendını anı kalkıs yaparker asırı gaz verıp yarım debryajlazor toparlıyo cekısı dusuk

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan abi jantlar çelik janttı değilmi sormayı unuttum heralde kargoya ne zaman verirsin

evet jantlar çelik jant , müsait olduğum zamanda veririm kargoya, şu bir kaç gün perşembeye kadar çok yoğunum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

írfan abim karburotore hava cok fazla gelıyo gaz verdıgım zaman hemen almıyo kendını anı kalkıs yaparker asırı gaz verıp yarım debryajlazor toparlıyo cekısı dusuk

2 zamanlı motorlarda dikkat edilecek yerler elektirik ve karbürötör olayıdır aslında o kadar zor olmasa gerek karbürötör ayarı , fakat içindeki parçalardan kaynaklı bir sıkıntı da olabilir tabi bu ayar tutmuyorsa , sormamdaki amaç getir ben yaparım babında değil ama istanbul gibi bir yerde bir karbürötöre ayar çekecek adam bulamadıysan demekki kocaeliye gelmene değer bir durum olsa gerek :)

bakarız bir hal çaresine yapacak adam konusunda çevrem vardır biraz :)

valla irfan abim piyasa okadar ustayım diye geçinen adamlar dolmuşki hiç sorma eli 17-18 anahtar tutan usta olmuş :) 2 zamanlı motordan hiç anlamadığı görmediği halde yaparım diyor :) dediğin gibi ayar tutmadı herhalde içinde var sorun motor çok zorlanıyo zorlanmasa gelirim oraya:) ama ufaktan bi ayarını yaptırayım gilirim yanına hemtanışır hemde bi kahveni içerim ;)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elimizde bulunan bir kaç parçayı ücretsiz olarak vericez...
90 model km dişlisi, devir saati, arka jant, arka amortisör, arka kampanalar, sağ sol kütüklük...
İsteyen olursa yollayalım... :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
valla irfan abim piyasa okadar ustayım diye geçinen adamlar dolmuşki hiç sorma eli 17-18 anahtar tutan usta olmuş :) 2 zamanlı motordan hiç anlamadığı görmediği halde yaparım diyor :) dediğin gibi ayar tutmadı herhalde içinde var sorun motor çok zorlanıyo zorlanmasa gelirim oraya:) ama ufaktan bi ayarını yaptırayım gilirim yanına hemtanışır hemde bi kahveni içerim ;)

her zaman beklerim sıkıntı yok :) edeple gelen lutufla döner :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar