- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
- Konu Yazar
- #2,641
Mz iyidir ama yakar azicik![]()
İnanma.. Amarikan söylentisi... :queen:
Mz iyidir ama yakar azicik![]()
Az bi zaman sonra mz in yakıtını lpg ile 125cc lik commuter kadar olacak :cherry:
irfan abi ben burdan arka dişli km dişlisi falan almıştım bir bak istersen http://www.avrupamotorrad.com/beyler mz 301 cc piston segman set+biyel kolu +grang bilyası+garank keçesi+conta seti gerekiyor , değişmesi iyi olur ileride sürekli motorla uğraşmayalımalışveriş yaptığınız yada bu parçaların tümünü sıfır olarak temin edebileceğim güvenilir bir site biliyormusunuz ?
birini buluyorsam diğerini bulamıyorum ayrı ayrı yerlerden alışvewriş yapmak istemiyorum
. bir kaç adres buldum netten olmadı tek tek telefonla, arayacağım teşekkürler.
bana özeldende yazabilirsiniz şu an için bu bilgilere acil ihtiyacım var![]()
Alp abi lpg takacak kişiyle görüştüm mz e olmaz dedi sana olan sorum ise benzin yağ ile karıştığı zaman yağı inceltip yanma odasına girmesinimi sağlıyor
mrb ark yag deposunun iki vida ile tutturulan yerden yag kaciriyor herhangi bir kaynak olurmu tamir ettiresiye kadar dolu depoya ne kadar yag katayim
beyler mz 301 cc piston segman set+biyel kolu +grang bilyası+garank keçesi+conta seti gerekiyor , değişmesi iyi olur ileride sürekli motorla uğraşmayalımalışveriş yaptığınız yada bu parçaların tümünü sıfır olarak temin edebileceğim güvenilir bir site biliyormusunuz ?
birini buluyorsam diğerini bulamıyorum ayrı ayrı yerlerden alışvewriş yapmak istemiyorum
. bir kaç adres buldum netten olmadı tek tek telefonla, arayacağım teşekkürler.
bana özeldende yazabilirsiniz şu an için bu bilgilere acil ihtiyacım var![]()
yeşilyurt motor....