hiç şüphen olmasın kuruşu kuruşuna alıyorlarale:
peki ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan varsa?
hiç şüphen olmasın kuruşu kuruşuna alıyorlarale:
peki ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan varsa?
420 tl şu an için. (2003ten bu yana ödenmemiş)Bu mz lerin çoğunun muaynesi geçmiş oluyor, bilgisi olan arkadaşlar varmı yapırılmamış muayneler hakkında.mesela son beş seneyi alırar diye duydum.
420 tl şu an için. (2003ten bu yana ödenmemiş)
eyvallah teo23
Merhaba arkadaşlar Sanırım aranıza yeni katıldım![]()
Bende Bir 2003 model Kanuni Mz 301 kullanıcısıyım. Fakat çözemediğim birkaç problemim oldu sizlere danışmak istedim.
Motoru yıkayınca çalışmıyor arkadaşlar yada yagmur yağdıgında yaklaşık 45 dk ayak marşına basmam gerekiyor sonra zar zor çalışıyor.
Ve su anda vites farketmeksizin sabit hızla giderken kafayı pusup birden ileri atıyor kendini sizce debriyajdan olabilirmi yada elektronik bi problem olabilirmi.
Tekrardan herkeze merhaba şimdiden teşekkürler...
Son 15 gününü mz 251 Motor sökmüş biri olarak diyorumki:dedğin olay mümkün tabiki ama Allah (c.c.) kolaylık versin.Helicoil den bahsetmişlerdi olmuyormu?Veya diğer dolgu yöntemlerini düşün Alüminyum dolgu gibi.Zira dediğin gibi motoru ters yüz etmek çok zor bir iş arkadaş.Şahsım adıma başka yöntem kalmamışsa deneme derim.yag tahliye vidasinin yeri kirilmisti yeni blok almak zorundayim yaptirsam bana pahaliya maal olacak 17.bin km blok buldum fiyatida iyi eloktronik atesleme ama motorumdaki platinli acaba eletrik kablolari uyarmi birde motoru nasil sokecem :rendeer:
hasan şu linke bi bak bence: http://www.motosikletforum.com/threads/aküden-elektrik-çıkışı-alınması.7604/Cümleten merhaba.. Benim motora çakmaklık bağlama düşüncem var.. Telefon şarj ya da navigasyon için değil.. Yol kamerası bağlamak için çakmaklıktan .. Nasıl yapmalıyım direk aküden alsam ilerde şarj veyahut elektrik tesisatıyla ilgili sıkıntı yaşarmıyım ?