- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hocam bu bildiğin geri gidiyor yadikkatli ol hocam
![]()
biz de yan yan gidiyor demedikki abi...:king::queen:
hocam bu bildiğin geri gidiyor yadikkatli ol hocam
![]()
hamamönündeki bayraktar ticarete gittim karburatör yokmuş, baktım bu arka tekere takılan yan sehbadan var ondan aldım birtane
Alp abi yiba çarşısına gitmiştim heryerini dolaştım orada yok çin malı motosikletlerden başka bişey yok...teşekkürlerYiba çarşısında başkent motor var... Hüseyin..Bir de ona sor... Onda yoksa bile nerden bulursun sana fikir verebilir...
Çalıştırma kolunun neresi kırılıyor?Eğer bastığınız yer kırılmışsa yenisini almalı veya olabilecekse kaynakla halletmelisiniz.En iyisi yenisini almaktır.Tahmin üzerine yazdım bunu.Kırılan bozulan yer neresi ise resimle anlatırsanız iyi olur.merhaba arkadaşlar mz 251 motorumun çalıştırma ayağı kırılıp bozuluyo hep ne yapabilirim ilginize teşekkür ederim.selamlar...
Alp abi yiba çarşısına gitmiştim heryerini dolaştım orada yok çin malı motosikletlerden başka bişey yok...teşekkürler
bu tarif ettiğin yerleri biliyorum abi ama yok, bu yiba çarşısında arka fren balatsını bile zor bulmuştum...girişin bir üst katında başkent motosiklet var..Hüseyin... Ona sordun mu?r:
Bir de yıba dan dışkapıya gelirken ulus motor var... Hala duruyorsa onda vardır mz parçaları...
Ustalarım hepinizden allah razı olsun , az önce topladım motorsikleti , aküyü , karbiratörü , depoyu felan söküp temizlemiştim hatırlarsanız topladım ve takır takır çalıstı çok teşekkür ederim hepinizemotorsikletten hiç anlamıyordum sayenizde birseyler ögrendim sagolun
![]()
bu tarif ettiğin yerleri biliyorum abi ama yok, bu yiba çarşısında arka fren balatsını bile zor bulmuştum...
ben Kazan tarafına yakınımSinan arkadaş ankaranın neresindesin ben gölbaşındayım
eyvallah abi sağolBeypazarında murat usta diye biri var ama teli falan yok...
Eğer yolun düşerse bir araştır...
Onun elinde çok mz parçası vardı birzamanlar....
mz 251 motoru marşlı (elektrikli) çalıştırma yaptırmak istiyorum nasıl olur, yardımcı olur musunuz selamlar...
Mz etz 251 motorum var marş pedalı boşa cıkıyor yani motoru cevirmiyo neden olabilir ???