bu dediğiniz yerlere bakmadım ilk fırsatta bakarım teşekkürlerankara da haman önünde mz-jawa-mobilet parçası satan yer var...oraya baktınız mı....
orda bulamadıysanız ve ikinci elde işimi görür derseniz...
sitelerde itfaiyenin orda özgür bisiklet-motosiklet var...ordan 2. elini de tedarik edebilirsiniz....
o zaman önce hamam önüne gidin...hatta tam yerini de googlemapsdan göstereyım...geliyor 5 dakikaya...bu dediğiniz yerlere bakmadım ilk fırsatta bakarım teşekkürler
tamam çok teşekkür ederim ilgilendiğin içino zaman önce hamam önüne gidin...hatta tam yerini de googlemapsdan göstereyım...geliyor 5 dakikaya...
abicim kıbrısda internet berbat ötesi...resmi upload edemedim...
talatpaşa bulvarında karacabey hamamının oraya gidin...hamamönü sokak var...orda bayraktar ticaret i sorun...ordaki esnafların hepsi de bilir...
rica ederim ne demek her zaman yardıma hazırım...tamam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Selam Arkadaşlar Bugun 301 Seyhan Aldım Fakat acemisiyim Hiç Bir Bilgim Yok Arkamda Arkadaşım Vardı Hafif Bi Yokusta Birinci Viteste İken Çıkamadım Sangi Motorda Benzin Bitiyomus Gibi Teklemeye Basladı Çekiç Gücü Düştü Tekrar Denedim Yokusta Çekmiyor Sorunu Neden Olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Selam Arkadaşlar Bugun 301 Seyhan Aldım Fakat acemisiyim Hiç Bir Bilgim Yok Arkamda Arkadaşım Vardı Hafif Bi Yokusta Birinci Viteste İken Çıkamadım Sangi Motorda Benzin Bitiyomus Gibi Teklemeye Basladı Çekiç Gücü Düştü Tekrar Denedim Yokusta Çekmiyor Sorunu Neden Olabilir
http://www.avrupamotorrad.com/show_product.asp?cid=810&s1id=170&s2id=697S.a beyler mz direksiyonu fiyatı tam olarak ne kadar bilen var mı