Bütün mz cilere selamlar uzun bir aradan sonra
Maalesef uzun bir süre sadece yazılanları okuyarak izleyeceğim bundan sonra forumu,uzun uğraşlar sonunda ayağa kaldırıp, performansına,sağlamlığına hala inanamadığım 251 alman 90 model mz mi satmak durumundayım çocukların okul masrafı daha ağır basıyor,Mz bilen seven birine gitmesi daha iyi olur düşüncesi ile
buraya yazmayı düşündüm affınıza sığınarak,Motorum 90 model 251 alman mz şanzımanında hava soğutma kanalı olanlardan daha önceki yazılarımda sorunları yazılıydı sağolsun alp bey sayesinde bu problemler çözüldü+yeni bir karbüratör ve yeni bir arka lastik takıldı 2 side sıfır(toplam 220 tl) birde 2 hafta sonuna mal olan el emeğim bir boya çalışması.
Motoru trafikten çekilen araç ve motorları satan bir hurdacıdan almıştım dolayısı ile plakası yok! şu an saat gibi çalışıyor (NGK buji+yeni platin ve ayarı sayesinde)
parça olarak dağıtmaya kıyabilen veya yeni başlayan birisi için dikkatli olmak şartıyla başlangıç motoru olabilir,yada benim gibi yıllar sonra mz özlemini gidermek için arayan birisine,jantları aliminyum (telli)darbesi yok arka salıncak boşluğu sıfır,söktüğümde tüm rulmanlar beni şaşırtmıştı çünkü sağlam çıkmıştı
bana yağlayıp yerine geri takmak kaldı ,yağ pompası sağlam ve üzerinde,ben tavsiye üzerine kullanmıyorum depoya katıyorum yağı,km saati ve devir saati çalışmıyor km dişlisini çıkma olarak buldum am takmaya vaktim olmadı elimde eski çıkma neyi varsa beraber vereceğim alana.2 yıl sonra emekliyim ilk işim yine bir mz alıp toplamak ve saklamak
Fiyat olarak 350 tl düşünüyorum
Motor satıldı,herkese çok teşekkür ederim