mrhb
gencay abi resımler guzel cıkmış insallah ıstedıın mz topluluguna ulaşırsın
bülbül arkadaşım silindiri sakın sprey boyayla boyama senin mz alman galiba o yüzden boyasız sprey boyayla boyarsan boya yanar koku yapar onu özel yanmaz boyayla boyatmam gerekir hiç gerek yok bence zaten sadece kanunilerinki boyalı siyaha siyahta sıcagı ceker zaten hanği akla hizmetse siyaha boyamışlar
abi temiz olsunda farketmez alman kanuni seriliğini ğelince aprilla 125 haric hiç bir 250 cc makina baş edemez mz le kalkışta olsun yolda olsun dün cıkardım biraz dolaştım 1 2 3 4 5 sürat 165 işte mz farkı ama illaki temiz olsun oynanmamış orjinal bir makina olsun
darjeling mz ler 5 viteslidir bunun yoldan gecen cocugada sorsan bilir cümle alem bilir sen bilmiyorsan ben ne yapayım
arkadaşım 5 vites calışmıyorsa ben ne yapayım standart olarak mz ler 5 viteslidir hem ilk defa duyuyorum mz lerin sanzımanının arıza cıkardığını imkanı yok cıkarmaz tabi yagını koyarsan daha neler duyacağız kimbilir
arkadaşlar mz sportster (yanlış yazmışsam kusura bakmayın) devir saati lazım.
bir yerde sıfır bulduk tek satmıyor km saatiyle beraber 80 ytl istedi,anadolu yakasında sadece devir saati bulabileceğimiz tercihan ikinci el mecbur kalırsak sıfırda alabileceğimiz bir yer biliyormusunuz:rendeer:
05326721893 Ercan Azbay ile görüş. Bana Mayki derselamımı söyle sana yardımcı olacaktır. Bir kaç kere şaseden Gebzede Motorcu Tatarlar dendi mi akan sular durur. bu işte üstlerine yoktur. Adamların deposunda orijinal 56 BMW far düğmesi bile vardı. özellikle MZ konusunda çok deneyimliler. Ararsan keisn sonuç alırsın.
Sağlıcakla.