headhunter 251 ahmet kardeşimiz kaza yapmış buradanda acil şifalar diliyorum
headhunter 251 ahmet kardeşimiz kaza yapmış buradanda acil şifalar diliyorum
Oraya da yazdım ama burdan da geçmiş olsun diliyorum..... :rendeer::rendeer:
Gecmis olsun acil sifalar...
evet acıl sıfalar dılıyorum
umarım çabuk iyileşirsin, ve umarım motosikletinin çok sorunu yoktur.
tekrar geçmiş olsun arkadaşım. artık tekrar geldiğinde okursun.
haadhunter kardese acil sifalar diliyorum insallah yakin zamanda aramiza yeniden katilir selamlar:rendeer::rendeer:
Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir yatan motosikletime vakit ayırma imkanını buldum sonunda..
ve bu haftasonumu bizim ihtiyara ayırdım tamamen. malum yaz da geldibulaşık detarjanı, gaz yağı, tekrar bulaşık detarjanı ile yıkadım. depoyu benzin ile tekrar sildim.
akü suyunu değiştirip şarj ettim. bujisini değiştirdim hava filtresini temizledim. karbüratörü temizledim ayarladım. tellerini yağladım. gittim bi benzinlikten biraz benzin aldım. çalıştırdım, biraz frenaj yapıp frenlerdeki pası döktüm, bi benzinliğe uğrayıp lastik havalarını ayarladım.
derken canavar gibi olunca atlayıp bahçeli 7 nin yolunu tuttum.
sinyallerde bi problem vardı, flaşörü çıkartıp çantaya attım. en azından sinyal verdiğim tarafın sürekli yanmasını sağladım. motorcu kardeşim gürsel ile mevsimin ilk pastahane buluşmasını gerçekleştirdim.
ve akşam dokuzda da paşa paşa evime geldim..
daha ne isteyeyim![]()
hoşgeldin arkadaşım, tekrar geçmiş olsun.
bu son kazan olsun bir daha allah sana kaza bela vermesin.
Orası doğru...Şimdi birde şunu düşün honda cbf250 4 zamanlı 100kmde 4lt. yakıyor mzetz251 2 zamanlı 100kmde 4lt. yakıyor:silent:Dylan 4 zamanlı Mz iki zamanlı sence???
headhunter251 Geçmiş olsun tekrar benden de.......
Orası doğru...Şimdi birde şunu düşün honda cbf250 4 zamanlı 100kmde 4lt. yakıyor mzetz251 2 zamanlı 100kmde 4lt. yakıyor:silent: