MZ ES175/'İ TOPLUYORUZ

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adam kaybolmuş...Ortalarda yok...Toplayamadı mı ne?...:p

Ben buraya konu açtığımı unutmuşum, çok uzun zaman sonra farkettim, akşam ekliyorum fotoğrafları :)

Mersin İl Temsilcisi
VAYYY BEEE 4 yılda 22 mesaj ve toplanmaya çalışan bir motor....

Arkada görülen iskelet 1960 modele ait, fotoğraftaki 1965... Sıra diğerinde. Fotoğraflar son haline ait değildir, egzoz takılmadan önce çekilmiştir.

Kırmızı koltuk harici, mükemmel bir çalışma olmuş. Tebrik ederim :cat:

Gerçekten güzel olmuş elinize sağlık.
Kırmızı sele olmamış ama mutlaka siyah olmalıydı.

çok güzel olmuş.tbrikler bi de önceki halini koysaydın karşılaştırırdık :cat:

Çok güzel olmuş. (koltuk rengi dışında) Bu eski makinelerin tekrar hayata dönmesi çok güzel. Umarım diğeri de olması gerektiği gibi toplanır. Diğer motorun da fotoğraflarını görmek isteriz.

Motosikletin orjinal sele döşemesi de kırmızı olduğu için, kırmızı tercih edildi.

Henüz bulunduğu yerden indirilmediği için çok fazla detaylı fotoğraf çekmedim, daha sonra ayrı bir başlık altında yapılış sürecine ait fotoğraflarla birlikte sunacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
camurlugu acaip bisey:silent:

Gerçekten çok güzel olmuş.:rendeer: Bu motordan bizim burada da var apartmanın önünde kaderine terk edilmiş.:pale:

bana yardım edermisiniz?

Gerçekten çok güzel olmuş.:rendeer: Bu motordan bizim burada da var apartmanın önünde kaderine terk edilmiş.:pale:

Kardeş bu forumu uzun süredir takipteyim,Bizde de 1965 aynı model ve renk bi motor mevcut..şu an onu toplamaya başlıycaz inşallah.Burda bazı parçaları bulduk,yalnız kilometre ve kontak sürgülü kapağı yok.bana yardımcı olabilir seniz çok sevinirim.Bu konuda çok titizim,babamın motoru ve kendisi şu an 68 yaşında hala motora biner yazları.Biz antalya dayız cep verebilirim ben ararım sizi.05353959535

dalyan nickli arkadaşa sizin ordaki motor satılık mı?işe yarar parçalarını alsak ya da onu da toplasak?Bilgi verirsen sevinirim...

Arkada görülen iskelet 1960 modele ait, fotoğraftaki 1965... Sıra diğerinde. Fotoğraflar son haline ait değildir, egzoz takılmadan önce çekilmiştir.

Bu motor istanbulda mı toplandı?Diğeri ne ne zaman başlıycaksınız?

Ayrıca kırmızı sele uyar,orjinali öyle çünkü.çok başarılı buldum egzosu orjinalmi göremedim de?

Son düzenleme:
efsanenin yollara dönüşünü bekliyoruz o zaman. .

kullandınızmı yollarda??

Kardeş bu forumu uzun süredir takipteyim,Bizde de 1965 aynı model ve renk bi motor mevcut..şu an onu toplamaya başlıycaz inşallah.Burda bazı parçaları bulduk,yalnız kilometre ve kontak sürgülü kapağı yok.bana yardımcı olabilir seniz çok sevinirim.Bu konuda çok titizim,babamın motoru ve kendisi şu an 68 yaşında hala motora biner yazları.Biz antalya dayız cep verebilirim ben ararım sizi.05353959535

dalyan nickli arkadaşa sizin ordaki motor satılık mı?işe yarar parçalarını alsak ya da onu da toplasak?Bilgi verirsen sevinirim..

sahibini bulur bulmaz sizinle irtibata geçicem.:cat:

Kullanmadık, kullanmayı da düşünmüyoruz aslında.

Egzoz da orjinal, bi' iki detaylı fotoğraf çekip eklerim..

Bizdeki yedekleri satmayı düşünmüyoruz, malum ihtiyaç duyulduğunda kolay bulunmuyor. Umarım aradığınız parçaları bulabilirsiniz.

Motosiklet İstanbul'da toplandı, diğeri de yavaş yavaş, acele edilmeden, vakit oldukça ilgilenilerek toplanacak.

Son düzenleme:
es 175 e

Sizin parçalarınızı istemiyorum arkadaşım ben zaten!!!Bulabileceğim bi tlf.adres bi yol gösterirsen sevinirim.Şu bulgaristan mesela?Orda akrabalar var getirtirim ben sorun değil.tek bi numara lazım.Çok bi parçaya ihtiyacım yok benim zaten.Genelini antalya dan buldum.Sadece KM saati çalışmiyor ona kafayı takmış durumdayım.İllede orjinal olsun istiyorum Hepsi bu.

Dalyan saol ilgine..cvp bekliycem arkadaşım senden.Sen nerdesin?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar