kalkısta mz 135 le kafa kafaya gıder ama sonrdan 135 i yakalayamaz unutmayın 135 sündürme motorudur yol aldıkca arayı acar
tabiki rx135:cherry: bunu herkes bilir
bunuda herkes bilir :cherry:
kalkısta mz 135 le kafa kafaya gıder ama sonrdan 135 i yakalayamaz unutmayın 135 sündürme motorudur yol aldıkca arayı acar
Ne biliyormuş herkes?.... :queen::queen::queen::queen:
Yaw daha sizin motorlarınız piyasada yokken etraf rx ve mz kaynıyordu...
Oynamak için rx aradık... :queen::queen: Hatta bir süre arkasından gidip gaz verirdik.....:queen::queen: Sonra yeter bu kadar yırtınma ve duman der basar geçerdik.... :queen::queen::queen:
Mz hayatım hep bu şekilde geçmiştir... :queen::queen::queen:
Haa birde Twisterlerin yeni çıktığı dönemlerde bi abimiz almıştı... Ne zaman benle rastlaşsa hemen ya bakkala ya benzinliğe girerdi... Her seferinde ayaklıklarda zıplatırdım sinirden.... :queen::queen::queen: Bana motoru yaktıracan derdi... :queen::queen::queen::queen:
Sünse nolur sünmese nollur....Sonuçta ikiside 2 zamanlı...Şartlar eşit... Ama cc farklı... Hatta Hp....
Tamam güzel uzar..Orasını biliyorum ama o uzama zamanında Mz alır başını gider... Hep böyle oldu... :wiinkk::bounce::cat:
Sünse nolur sünmese nollur....Sonuçta ikiside 2 zamanlı...Şartlar eşit... Ama cc farklı... Hatta Hp....
Tamam güzel uzar..Orasını biliyorum ama o uzama zamanında Mz alır başını gider... Hep böyle oldu... :wiinkk::bounce::cat:
bende kullandım rx 135... 351mz yerdi bitek benim makineyi.. gerisi hikaye... çok 251 harcandı o makineyle.. üçüncü viteste bile ön tekeri zor yere basıyo rx'in... tam çılgın makine... şimdi hyo gt250r var o tadı alamıyorum gerçekten.. çok yakmasa yine 135 alırdım.. ama ilerde inşallah..
hp ve cc tam olarak bu olayı anlamamızı sağlayamaz bence.. önemli olan performansla görmek.. pek doğru bi karşılaştırma değil ama (biri4t diğeri 2t olduğu için) gt250r 2 silindir 250 cc ve 29hp iken 160 170 arası süratlar yapıyor. ama cagiva mito 125 cc tek silindir ve 29hp güçle 190 200 arası süratlere ulaşabiliyor. kalkışları zaten karşılaştırılamaz ama fikir olması açısından son hızları söyledim. bence -kendi fikrim sadece- her türlü rx135....
Sen hiç konuşma... Önce git bir motor bilgilerini kontrol et.... Mz de 351 varmı?... :queen::queen::queen::queen: [/QUOTE' Alıntı:sen hiç konuşma demek kendine yakıştırdığın bir şeyse böyle bir ortamda diyecek bir şey yok... eğer biraz (biraz dediğim 2-3 saniye) düşünseydin yanlışlıkla yazılmış olabileceği de aklına gelirdi... takdir edersiniz ki yanlışlıkla çok mühim şeyler de oluyor. bir rakam yanlış yazılmışsa balıklama böyle sözler edilmemeli... önce üslubu düzeltelim sonra konuşalım istersen... böylesi bir paylaşım ortamında saçma sapan bir çok konu bile sallanıp atılmazken karşınızdakine sen hiç konuşma demek pek hoş olmasa gerek... lütfen bütün bilgilerden önce üslup ve hitabet bilgilerini gözden geçirin, ben motor bilgilerimi rahatlıkla hallederim zaten... :cat::cat::cat:
sen hiç konuşma demek kendine yakıştırdığın bir şeyse böyle bir ortamda diyecek bir şey yok... eğer biraz (biraz dediğim 2-3 saniye) düşünseydin yanlışlıkla yazılmış olabileceği de aklına gelirdi... takdir edersiniz ki yanlışlıkla çok mühim şeyler de oluyor. bir rakam yanlış yazılmışsa balıklama böyle sözler edilmemeli... önce üslubu düzeltelim sonra konuşalım istersen... böylesi bir paylaşım ortamında saçma sapan bir çok konu bile sallanıp atılmazken karşınızdakine sen hiç konuşma demek pek hoş olmasa gerek... lütfen bütün bilgilerden önce üslup ve hitabet bilgilerini gözden geçirin, ben motor bilgilerimi rahatlıkla hallederim zaten... :cat::cat::cat: