mz 251 hakkında yardım lütfen

arkadaşlar eskiden çok konuşulmuş bi konu olabilir ama ben bu mz lere acayip sardım.251 seyhanın max hızı kaç bide yakıtı falan nasıl acaba kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyrm.

Arkadaşım 150 civarı süratler normal süratleridir..
Tabiki daha fazlada yapabilir..
Ama ne gerek var ki neyine yetmiyor 140-150..
Benzin yakısı 4 zamanlılara göre fazla tabiki ayrıca 2 zamanlı motor yağıda kullanman gerekiyor..

bence temiz bulduysan hiç düşünme al taş gibi motor mz

ayrıca çok seri

Hiç bir motoru tanımadan şu kadar basar diyemeyiz ama tahmini 140-150 görürsün yakıtıda motorun sağlığına göre değişir ama ortalama 1lt. benzin==>20km yol yapıyor.Tabi bu normal şartlar altında sıkıştırırsan nasıl içtiğini anlamazsın yaklaşık bi 600F gibi yakar hiç acımaz:mrgreen:
Bunlar seni korkutmasın ben 17 yaşındayım öğrenciyim MZ kullanıcısıyım huyunu suyunu öğrendin mi motorunun,asla pişman olmazsın :cat:

dostum mz kral makinadır.eyer japon almaya gücün yoksa mz den şaşma,yakıtı yeni çinlilere göre fazladır ama hakkını fazlasıyla verir.arıza vermez,rahat edersin,hiç bir modifiyeyede gerek yok 140 net görür.
tabi bütün saydıklarım temiz oldugunu düşündügüm makina için............:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
20 km de bir litre mi? bence biraz fazla dedin arkadaşım.
gerçi yakıt tüketimi tamamen nasıl kullandığınla ilgilidir bunu unutmamak gerekli.

sana tavsiyem orjinal alman al arkadaşım. yerli alma. hasarı kazası problemi de yoksa neden olmasın. iki depo benzinde bir litre kadar yağ kullanman gerekiyor. bunu unutmadığın müddetçe problem yok.

seriliği, oturuş pozisyonunun rahatlığı çok güzel. ama titreşimi çoktur. önden bakıldığında da çok az makina onun kadar yakışıklıdır.

tabi bunlar benim deneyimlerim ve bildiklerim. sana tavsiyem cidden mz kullanmış olan insanlardan bilgi alman. mz e binmeden konuşanlara kulak asma. ben şimdi yamaha xt660 hakkında ne diyebilirimki? hiç bir şey. selesine bile değmedi bi tarafım. yani... :)

ben 97 model sıfır olarak aldım 9 yıl bindim,bu kadar memnun olabilirdim anca,alman yerli takıntısını bırakın,
çok güzel bir makina

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar