MV Agusta F4 Milano ‘da Kendini Gösterdi

Son dönemlerde hakkında çok konuşulan ve merakla beklenen modellerden biri olan 2010 MV Agusta, Milano ‘da yapılan EICMA fuarında karşımıza çıktı.

168 bg güç üreten yeni 998cc güç ünitesi, eskisine nazaran 10 kilo daha hafif oluşu sınıfında en üst sıralarda bulunan aracın konumunu korumasına yardımcı olacağa benziyor.

Aracın fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• kapaky.jpg
    kapaky.jpg
    15.2 KB · Görüntüleme: 4,319
Deli makine... Yalnız SS'çi arkadaşlara sormak istediğim bir soru var. 168hp diyor kawasaki zx 10r ram air ile 200hp oluyormuş. Bu makine 32 hp daha az güce sahip iken nasıl kral oluyor??? Bir SS'i en iyi yapan faktörler nelerdir nasıl anlarız???

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Elint bu siralar isi asiyosun gibi geliyor.
Millet ezberledi bile fotograflarini obur topicte.:)

Deli makine... Yalnız SS'çi arkadaşlara sormak istediğim bir soru var. 168hp diyor kawasaki zx 10r ram air ile 200hp oluyormuş. Bu makine 32 hp daha az güce sahip iken nasıl kral oluyor??? Bir SS'i en iyi yapan faktörler nelerdir nasıl anlarız???

Yanlis yerde soruyosun hocam.
Gel burda sor uzun uzun anlatiriz.:wiinkk:

Yanlis yerde soruyosun hocam.
Gel burda sor uzun uzun anlatiriz.:wiinkk:[/QUOTE]

Teşekkürler ;) hemen sorumu orada da yazıyorum :cat:

Aslında sadece asmak degil derginin server degiştigi için 1-2 günde o nedenle bekledi.

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aslında sadece asmak degil derginin server degiştigi için 1-2 günde o nedenle bekledi.

Dunmuydu, onceki gunmuydu unuttum, bir bakayim dedim server eror yaziyordu.
Demek ondanmis.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Haberde beygir gücü yanlış verilmiş, firma motorun gücünü 186 beygir olarak açıkladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar